Нова дружина Мурата Налчаджиоглу схожа на молоду Ані Лорак як дві краплі води: не зміг забути колишню (ФОТО)

Співачка Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу розлучилися два роки тому. Артистка переїхала до Москви, а красунчик-турок знайшов нову пасію, яка, на думку користувачів мережі, надзвичайно схожа на Ані.

Пара Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу довгий час вважалася прикладом ідеалу зіркової родини. Вони познайомилися на батьківщині молодого чоловіка, в Туреччині, де співачка проводила відпустку. Мурат не відразу зрозумів, що перед ним артистка, яку обожнюють у різних країнах, та й сама Ані не відразу підпустила до себе екзотичного красунчика.

Однак чоловік не здавався й наважився запросити українську поп-діву на вечерю, саме в той момент між ними й пробігла перша іскорка, яка в результаті перетворилася на гучне весілля та щасливі роки разом. А через два роки після офіційної церемонії в подружжя народилася донька Софійка.

Колишній чоловік Ані Лорак знайшов доньці мачуху
Ані Лорак з чоловіком та донькою

Ілюзія красивого життя розчинилася у 2018 році. Тоді вся країна стала свідком зрад Мурата Налчаджиоглу – у мережі почало “гуляти” відео, на якому чоловік проводить час в елітному київському ресторані разом із іншою дівчиною. В кадрі помітно, як пара обіймається й, у цілому, поводить себе відвертіше, ніж просто друзі.

Вже за рік після викриття Ані наважилася покинути чоловіка та переїхати назавжди з донькою в іншу країну. Зараз екс-подружжя запевняє, що їм удається підтримувати дружні відносини заради Софійки.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія

Цього року стало відомо, що турецький красень, якому співачка допомогла побудувати в Україні бізнес, знайшов нову пасію і навіть планує одружитися з нею. Обраницю Мурата звуть Лілією, вона працює візажисткою в Києві.

Користувачі мережі активно слідкують за цією парою, адже дехто бачить у новій коханій колишнього Лорак саму співачку. Мережа буквально розділилася на два табори: одні бажають новоспеченій парі щасливого сімейного життя, інші запевняють, что Мурат не може забути Ані, тож шукає схожу на неї.

Сама співачка ніяк не реагує на подібні висловлювання своєї аудиторії.

Схожі статті