Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний розповів, чому кинув Злату Огнєвіч поза шоу: “Після зради з її боку”

Фінал шоу "Холостячка-2" здавався щасливим, однак стало відомо, що Златі Огнєвіч і Андрію Задворному побудувати міцні стосунки поза проєктом не вдалося.

На реаліті “Холостячка” 35-річна Злата Огнєвіч пішла шукати кохання, аби нарешті створити родину. У фіналі вона робила вибір між бізнесменами Дмитром Шевченком та Андрієм Задворним, і більшість глядачів були впевнені, що переможе Діма, адже останнє побачення з ним було сповнене романтики, пристрасті, розмов про майбутнє. Втім, завоювати співачку вдалося Андрію, який спочатку зробив її найщасливішою жінкою на світі, а згодом розбив їй серце.

Переможцем Холостячки-2 став Андрій Задворний

Переможець Холостячки-2 кинув Злату Огнєвіч після проєкту

Пара була разом півтора місяці, після чого розійшлася. На фінальному пост-шоу Задворний повідомив, що саме він став ініціатором розриву стосунків, оскільки в один момент його почуття до Огнєвіч просто зникли:

“Раніше я був закоханий, але закоханість пройшла”.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний пояснив, чому пішов від Злати Огнєвіч
Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний пояснив, чому пішов від Злати Огнєвіч

Злата не приховує – дуже важко сприйняла рішення коханого і навіть почала відвідувати психотерапевта, аби знову навчитися любити.

Андрій Задворний пояснив, чому пішов від Злати Огнєвіч

Що стало конкретною причиною завершити відносини з Холостячкою, чоловік не розкриває, через що у фанатів з’явилися до нього певні питання, на які він відверто відповідає. Так, в Андрія запитали, чи здатний він кохати довго, чи вірить у довгі стосунки:

“Здатний. В минулих стосунках я кохав дівчину дуже сильно і хотів бути з нею. Після зради з її боку я зрозумів, що не можу більше бути з нею і їй довіряти. Мені було дуже боляче і важко”.

Андрій Задворний розповів про зраду у стосунках після того, як покинув Злату Огнєвіч
Андрій Задворний розповів про зраду у стосунках після того, як покинув Злату Огнєвіч

Про це Задворний, до речі, розповідав і Златі ще в рамках реаліті. Ба більше, ім’ям цієї дівчини мама Андрія назвала Огнєвіч під час її знайомства з рідними чоловіків.

Схожі статті