45-річна Марічка Падалко повідомила про поповнення в родині та показала, хто в них з’явився: “Це Вовчик”

Популярна телеведуча Марічка Падалко, яка є багатодітною матір'ю не проти поповнення в родині. Нещодавно зірка показала нового члена родини.

Відома українська телеведуча Марічка Падалко колись зійшлася з Єгором Соболєвим не тільки через кохання, але й через бажання стати мамою. Політик та майбутній чоловік зірки її у цьому підтримував і вже через рік у них з’явився первісток. Зараз сім’я живе у великому будинку передмісті, де має можливість жити повним життям. Простору вистачає для всіх, і навіть для нових членів родини.

Марічка Падалко повідомила про поповнення в родині

Марічка Падалко повідомила про поповнення в родині. Скріншоти особистої сторінки зірки

Так, днями телеведуча розповіла про кота Вовчика, який минулого року був безпритульним. Виявилося, що сімейство врятувало маленьку тварину від вірної смерті холодної зими. Судячи з усього, котика вони не пускають у примикання, адже Єгор зробив для нього хатинку цього року. Відтепер Вовчику не страшні холоди.

Неможливо не відмітити, що тварина має доволі цікавий погляд, колір хутра і, судячи з усього, непростий характер.

Нагадуємо, що Марічка Падалко є третьою дружиною українського депутата Єгора Соболєва. Чоловік був одруженим, коли зустрів свою другу половинку, і навіть мав дитину. Не дивлячись на усі обставини, їхня історія кохання розвивалася бурхливо. Марічка приховувала від усіх стосунки, в яких перебувала. Але бабуся зірки дуже її підтримувала і була єдиною, кому вона повідала свій секрет. Зараз пара виховує трьох дітей, активно бере участь у різноманітних марафонах, а Падалко на додачу активно веде соціальні мережі, тож її фанати мають можливість дізнатися про неї багато нового.

Схожі статті