Не Таюне: Олег Винник взяв у долоні руку красуні, яку публіка бачить вперше і показав її світу – невже дружина?

Олегу Виннику тривалий час вдавалося приховувати свій сімейний статус та дружину, але з недавнього часу все йде не за планом. Усі деталі в статті.

Популярний український співак Олег Винник настільки старанно ховає особисте життя, що навіть не дозволяє відмічати себе на фотографіях в Інстаграм. Усі опубліковані знімки стосуються лише роботи. Тож звичайні фанати не мають можливості слідкувати за подіями у житті артиста.

Олег Винник
Олег Винник вийшов у світ під руку з красунею та вперше показав її

На яких весіллях він виступав, куди їздив, з ким проводив час — усі ці питання залишаються без відповіді. На щастя, інформація все ж таки поширюються, хоч і повільно.

Олег Винник вийшов у світ під руку з красунею та вперше показав її

Нещодавно у мережу потрапила цікава світлина, і вона була оприлюднена дівчиною на ім’я Ольга на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. На ній Олег ніжно тримає молоду жінку за руку та радісно дивиться в об’єктив. Дівчина почувається поруч з ним легко та вільно.

Імовірніше за все, вона є звичайною фанаткою, але у цьому житті все можливо. Хто зна, може вона і є його таємна дружина?

Олег Винник забув про Таюне і зацілував учасницю шоу Маска прямо на сцені
Олег Винник вийшов у світ під руку з красунею та вперше показав її

Нагадуємо, що за не офіційною версією дружиною Олега Винника вважається його бек–вокалістка Квітка Таюне. Таїсія Сватко познайомилася зі своїм майбутнім босом в училищі, а також іммігрувала разом з ним в Німеччину. Односельчани співака стверджують, що саме нею він у молодості справив весілля, ще й на два села. Також є інформація стосовно їхнього спільного сина Юліана, який живе у Німеччині. До речі, у Олега Винника, як виявилося, є квартира в Берліні та студія звукозапису.

Схожі статті