Каменських ридає, а Потап розгубився: жінка публічно повідомила продюсеру про сина — з’явився маленький Льоша

Життя знаменитостей інколи буває дуже непростим, адже деякі витівки фанатів можуть шокувати. Так сталося і в цей раз. Дізнайтеся усі деталі в статті.

Потап та Настя зазвичай вилучають позитив та енергію. Але роки йдуть, важка робота дає про себе знати. Якщо раніше дует, а згодом і подружжя показували лише приємну сторону їхнього життя, то зараз вони відкриваються з іншої сторони. Співачка дозволяє собі показувати шанувальникам її реальні емоції і той факт, що інколи вона також засмучується.

Потапу повідомили про народження сина, який носитиме його ім’я

Не так давно Настя Каменських опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Тік Ток відео, на якому вона плаче. Співачка їхала в машині, і з невідомої причини відверто лила сльози. Це вже не перший раз, коли артистка дозволяє собі виплеснути емоції через екран.

Потапу повідомили про народження сина, який носитиме його ім’ям. Скріншоти відео, на якому Каменських плаче.

Тим часом Потапу нібито не було сумно. Продюсер запалював разом з відомим російським виконавцем Артуром Пірожковим під веселу музику.

І все б нічого, але у коментарях під публікацією з’явилася жінка, яка шокувала Олексія. Вона зізналася, що назвала свого сина у його честь. Продюсер зміг лише написати у відповідь “Ого”. Також жінка дала зрозуміти артисту, що має до нього теплі, ледь не романтичні почуття.

Настя Каменських на це ніяк не відреагувала.

Потапу повідомили про народження сина, який носитиме його ім’я. Скріншот коментарів під публікацією Потапа

Цікаво, що Олексій Потапенко навіть не подякував за добрі слова у свою адресу, а просто виразив емоцію здивування. Так чи інакше, знаменитості видніше, як спілкуватися з власними шанувальниками.

Схожі статті