38-річна Катя Осадча і 51-річний Юрій Горбунов похрестили молодшого сина: “Данило Юрійович хрещений!” (ФОТО)

Українські телеведучі Катя Осадча і Юрій Горбунов похрестили свого наймолодшого сина Данила в День святого Миколая. Зірки вже опублікували щасливі фото зі свята.

У серпні 2021-го Катерина Осадча народила сина, який для неї особисто став вже третім, а для Юрія Горбунова – другим. Подружжя приховувало вагітність, допоки живіт не почав проглядатися навіть з-під вільних суконь. Що цікаво, історія кохання телеведучих розпочалася на знімальному майданчику, коли Горбунов офіційно ще був одруженим з першою дружиною Людмилою. І хоча до Катерини причепилася слава розлучниці, це не стало на заваді почуттям знаменитостей.

Пара офіційно зареєструвала стосунки у 2017-му, і незабаром на світ з’явився Іван – перша спільна дитина Юрія і Каті. Обличчя Івасика зірки “плюсів” доволі довгий час оберігали від камер, і тільки нещодавно з появою на світ Данила вони показали публіці старшого.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами
Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами

Тепер частіше з’являтиметься на сімейних світлинах і молодший, адже вчора, 19 грудня на День святого Миколая, Горбунов і Осадча хрестили спадкоємця, якому виповнилося 4 місяці.

“Данило Юрійович хрещений! Ми з Катрусею щасливі! Рости здоровим, наш сину! Ми тебе дуже любимо!”, – написав шоумен і показав зворушливе фото з церкви.

Усміхнене сімейство позує у вишиванках з синьою вишивкою. На святі також був присутнім хрещений батько Івана Потап і його дружина Настя Каменських.

Після обряду хрещення Катерина, Юрій та усі гості вирушили до ресторану, де був накритий щедрий стіл, прикрашений ялиновими гілками та свічками. Розважав усіх ніхто інший, як Святий Миколай.

Катя Осадча і Юрій Горбунов похрестили молодшого сина
Катя Осадча і Юрій Горбунов похрестили молодшого сина

Нагадаємо, також у Каті Осадчої від попереднього шлюбу є дорослий син Ілля. Йому 19 років і він вчиться у Сполучених Штатах Америки.

Схожі статті