Екс-учасниця НеАнгелів Віка Сміюха прокляла колишню партнерку Камінську: ось звідки у невдач Слави ноги ростуть

Після розпаду музичного гурту НеАнгели між його колишніми учасницями Вікою та Славою сталося безліч конфліктів, але жодна з них не припиняє цю війну.

Конфлікт між двома екс-учасницями гурту НеАнгели Вікторією Сміюхою та Славою Камінською не втрачає обертів, і наче розкривається різних сторін. Дівчата більше не тримають в собі образи, і при кожній зустрічі з журналістами обливають одне одного брудом, не забуваючи розкритикувати і самих журналістів.

Віка Сміюха прокляла колишню партнерку Камінську

Слава Камінська і Віка Сміюха
Віка Сміюха прокляла колишню партнерку Камінську

Так, нещодавно Слава Камінська дала ексклюзивне інтерв’ю Катерині Осадчій у рамках програми “Світське життя”, і насварила колегу за її поведінку. Вона дуже вкрай роздратована тим фактом, що Віка звернулася до некваліфікованих журналістів, щоб розповісти її історію і прямо про це говорить.

” Ми працювали 15 років. Ну навіщо? Я не ходжу і не розповідаю про те, що вона за те, що лягла на її подушку, але це була не її подушка, а моє місце, куди вона поклала свою подушку, вона почала проклинати мене та моїх дітей. Та ти роди спочатку, а потім проклинай”, – емоційно поділилася знаменитість.

Варто відмітити, що конфлікт розпочався саме з жорсткого жесту Вікторії, коли вона на особистому дні народженні замовила торт з обличчям Камінської, а потім на камеру розрізала його. Слава гостро відреагувала на цей вчинок, а вже через декілька днів вийшло скандальне інтерв’ю зі Сміюхою, в якому вона звинувачує колишню партнерку у вельми неприємних речах.

Втім, шанувальники недовірливо ставляться до цієї вистави і вважають, що таким чином Камінська допомагає Вікторії набирати популярність за допомогою чорного піару.

Схожі статті