48-річна Руслана Лижичко з малюком на підході підготувала для нього колискову: вагітність надихає

Відома українська співачка Руслана Лижичко декілька місяців тому зізналася, що готується стати матір'ю. На цей раз підозри про цікаве положення зірки підтвердила і презентація іі нової пісні.

Популярній українській співачці Руслані Лижичко, якій вже зовсім скоро буде 50 років, хочеться поділитися своїм щастям с усім світом. Зірка готується стати матір’ю. Про це вона повідомила зі сцени на телепроєкті “Маскарад”, одразу після того, як зняла свою маску Мавки.

Руслана Лижичко з малюком на підході підготувала для нього колискову

Через декілька місяців після зізнання Руслана знову з’явилася на телебаченні, але омріяного вагітного животика ніхто не побачив. У глядачів було повно різних версій, від процедури ЕКЗ до усиновлення дитини з дитбудинку.

Руслана Лижичко показала вагітний живіт прямо зі сцени
Руслана Лижичко з малюком на підході підготувала для нього колискову

Руслана, розуміючи суть ситуації, дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердила, що малюк буде її рідною дитиною, а другого малюка пара планує всиновити. Але про своє цікаве положення вона все одно не сказала ані слова.

Тим не менш, нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зявилася нова публіуація присвячена темі материнства. Зірка презентувала свій новий сингл — колискову. В до того ж, вперше за довгі роки мовчання.

На обкладинці нової композиції зірка постала у нічному традиційному вбранні, а на тлі, як завжди все нагадувало про суто українські мотиви.

Шанувальники зірки не тямлять себе від щастя, адже Лижичко давно не випускала нових хітів, а цей раз ще й присвячений події, яка от-от станеться в сім’ї. Немає сумнівів, що колискова стане одною з най прослуховуваніших пісень у цьому році.

Схожі статті