Батьки Андрія Задворного проти нових пасій сина після Холостячки Огнєвіч: “Більше не знайом нас з дівчатами”

Переможець 2 сезону реаліті-шоу "Холостячка" Андрій Задворний не став розвивати стосунки зі Златою Огнєвіч, а його батьки тепер проти знайомств з новими пасіями сина.

Кілька тижнів тому на екрани вийшов довгоочікуваний фінал 2 сезону “Холостячки” і вся країна нарешті почула ім’я переможця. Свій вибір Злата Огнєвіч зробила на користь Андрія Задворного, розбивши серце іншому фіналісту Дмитру Шевченку, який був впевнений, що почує від неї “Так”. Тим не менш, до Діми співачка відчувала скоріше пристрасть, а по-справжньому закохалася саме в Андрія.

Переможцем Холостячки-2 став Андрій Задворний

За словами Злати, вона почувалася найщасливішою жінкою на світі, коли зізналася в почуттях Задворному. На той момент артистка вже була знайома з батьками коханого – майбутніми свекрухою і свекром.

Їхня перша зустріч відбулася в рамках проєкту, і саме під час спілкування з Огнєвіч мама чоловіка заявила, що більше не хоче знайомитися з його обраницями, хоча Злата лише третя, кого він привів до батьків. Першою була його колишня дружина Аліна і наступна дівчина – остання перед участю Андрія в реаліті:

“Я сказала: “Значить так, це другий і останній раз, коли ти приводиш дівчину знайомитися”. Тому що він розчаровується, не складаються стосунки. Чому – не знаю, Андрій не сказав. Так само, як і з Аліною”, – пояснила жінка.

Батьки Андрія Задворного на знайомстві зі Златою Огнєвіч

У коханні з Огнєвіч Задворний теж швидко розчарувався. Після фіналу деякий час їхні відносини дійсно були казковими – постійні квіти від нього, смачні сніданки від неї, конспірація від публіки, адже допоки останній випуск не вийде на екрани, парі не можна виходити в люди разом. Та вже через півтора місяці Андрій несподівано кинув Злату. Своє рішення він пояснив просто – зникли почуття, закоханість пройшла.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний пояснив, чому пішов від Злати Огнєвіч
Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний пояснив, чому пішов від Злати Огнєвіч

Для Холостячки це стало надзвичайно болісним ударом, після якого вона була вимушена звернутися до психотерапевта. І хоча з моменту розставання пройшло вже кілька місяців, рана ще не загоїлася. У себе в Інстаграмі Злата просила підписників перестати їй надсилати фото і відео Задворного, оскільки їй боляче і неприємно його бачити:

“Ця людина добровільно пішла з мого життя, і я закрила за ним двері, поставила крапку в цих стосунках”.

Схожі статті