40-річна Тоня Матвієнко з речами поїхала від чоловіка Арсена Мірзояна: маму Ніну Митрофанівну забрала з собою

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко є дружиною Арсена Мірзояна, від якого несподівано поїхала разом з речами і мамою Ніною Митрофанівною.

Шлюб Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко – один з найобговорюваніших на просторах українського шоу-бізнесу. Познайомилася майбутня пара на зйомках “Голосу країни”, куди обидва пішли заради початку творчої кар’єри. Антоніна прагнула здобути власне ім’я окремо від зіркової матері Ніни Митрофанівни. Арсен хотів полишити роботу на заводі та нарешті зайнятися справою для душі, і його в цьому підтримували дружина Анна і двоє синів, які чекали на нього в Запоріжжі, поки він робив спроби пробитися в люди у Києві.

Коли Мірзоян і Матвієнко вперше побачилися, кохання з першого погляду не сталося. Навпаки – Тоня не сподобалася Арсену через те, що зайшла на студію і не привіталася. Та незабаром музиканти порозумілися і дуже здружилися. Іскра між ними промайнули під час першого спільного туру Україною після завершення “Голосу”.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Враховуючи, що Мірзоян мав сім’ю, вони не давали волю почуттям, поки Арсен не зробив вибір піти від дружини до Тоні. Доньку народної артистки враз охрестили розлучницею, її обранця – зрадником, але все це не стало на заваді коханню пари. Згодом у них народилася дитина, а потім вони зіграли весілля.

Що цікаво, в інтерв’ю Ніна Матвієнко зізнавалася, що була проти стосунків дочки з одруженим чоловіком. І хоча прямо вона про це їй не казала, робила все від себе можливе, аби Арсен від неї відчепився. Втім, серцю не накажеш, проте співачці зрештою вдалося забрати спадкоємицю від Мірзояна.

Так, в Інстаграмі Тоні Матвієнко з’явилося фото з автобусу, на якому позує вона, її знаменита матір та кілька членів команди.

Тоня Матвієнко поїхала від Арсена Мірзояна разом з Ніною Митрофанівною
Тоня Матвієнко поїхала від Арсена Мірзояна разом з Ніною Митрофанівною

Артистки вирушили давати концерт у Вінниці, а от Арсен залишився на господарстві сам.

Тоня і Ніна Матвієнко дають спільний концерт
Тоня і Ніна Матвієнко дають спільний концерт

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.