Вагітна від Єгора Гліба Ані Лорак одягається у відверті наряди: ТОП-5 останніх фото з соцмереж

Українська співачка Ані Лорак любить епатувати публіку і робить це часто і доволі дивний спосіб.

Останнім часом у мережі все частіше з’являються знімки Ані Лорак у провокативних образах. Часто їх на своїй сторінці у мережі Instagram викладає сама співачка.

Нещодавно виконавиця виклала відео з виступу, на якому артистка була лише у синьому купальнику. Реакція прихильників не забарилася, але була не такою, як очікувала співачка. Прихильники були невдоволені образом виконавиці і порадили їй хоча спідничку одягнути. Окрім цього вони запідозрили Ані Лорак у вагітності.

 

Також у мережі з’явилася серія знімків виконавиці у коротких шортах. Прихильники розкритикували образ, зазначивши, що співачка зловживає ретушшю.

 

Дісталося Ані Лорак і за фото у парку. На ньому співачка була одягнена уу білі штани, темну футболку і білий жакет. Підписники виконавиці на цьому знімку теж запідозрили улюблену артистку у вагітності і припустили, що вона чекає трійню.

 

Значну увагу прихильників привертають і груди співачки. Вони висловлюють припущення, що вона зробила пластику грудей.

 

Ну і не обійшлося без критики Ані Лорак з приводу зроблених пластичних операцій. При цьому вони зазначили, що як не викручуйся, помітно, що артистці 40 років.

 

Як бачимо, прихильників легко розчарувати і перетворити їх на хейтерів.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

ТОП-10 найкращих нарядів вагітної Джамали, які бездоганно підкреслили круглий живіт: у моді 2024 року

Співачка Джамала продовжує вражати підписників свого фотоблогу новими та стильними образами. Представляємо до вашої уваги найкращі вбрання вагітної зірки, що стали трендом цієї весни.