Андрій Задворний одумався? 35-річна Злата Огнєвіч після фіналу “Холостячки-2” готується стати дружиною і мамою

Відома українська співачка та Холостячка Злата Огнєвіч після розставання з переможцем проєкту Андрієм Задворним зізналася, що своє майбутнє бачить в сім'ї і дітях.

Свою участь в реаліті-шоу “Холостячка” Злата Огнєвіч мотивувала дуже просто – як і будь-яка інша людина вона мріє зустріти справжнє кохання. І їй це вдалося, але в момент ейфорії від фіналу і зізнання Андрію Задворному в почуттях вона навіть не підозрювала, як скоро він розіб’є її серце.

Переможець Холостячки-2 кинув Злату Огнєвіч

Після завершення проєкту Злата і Андрій продовжили стосунки. Закоханим довелося ховатися під капюшонами і масками, аби не видати результат “Холостячки” до виходу фіналу в ефір. Задворний регулярно радував зірку улюбленими квітами, Огнєвіч готувала коханому сніданки і щоразу з нетерпінням чекала нової зустрічі, адже з’їжджатися вони не стали.

Переможцем Холостячки-2 Андрій Задворний пішов від Злати Огнєвіч

В один момент Андрій сказав Златі, що їде у відрядження, але насправді просто залишився наодинці з собою і навмисне від неї відсторонився. Чоловік переосмислив свої почуття та зрозумів, що не має бажання повертатися до співачки. Коли Огнєвіч була в передчутті від повернення Задворного, він з порогу сказав, що більше її не кохає, зібрав речі і пішов.

В пост-шоу Злата зізналася, що дуже важко сприйняла розлуку з Андрієм. В ту ніч взагалі не спала, а підтримав її у цей непростий період Макс Тарапата – інший учасник “Холостячки”, який залишився без бутоньєрки після знайомства з рідними Огнєвіч.

Які стосунки у Злати Огнєвіч і Макса Тарапати після закінчення Холостячки-2
Злата Огнєвіч і Макс Тарапата спілкуються

Злата готується до створення родини

Попри те, що кохання розбило співачці серце, вона серйозно замислюється над майбутнім та вже бачить ідеальну картинку життя:

“Своє майбутнє я бачу в сім’ї, в дітках. Мрію бачити, як вони бігають навколо ялинки і розпитують мене: “Мамо, що ти нам подаруєш?”. Мрію зустрічати Новий рік у родинному колі. Тож найкращі часи – попереду”, – розповіла Огнєвіч каналу Україна.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.