Тіна Кароль, Камалія, Притула та інші зірки, які займаються благодійністю: хто робить найщедріші пожертування

Знаменитості часто допомагають тим, кому в житті не пощастило – створюють благодійні фонди, дають безкоштовні концерти і роблять пожертвування. Хто з українських зірок найщедріший?

Наша сьогоднішня добірка про українських зірок, які займаються благодійністю, доводить – світ не без добрих людей.

Тіна Кароль

Поп-діві небайдужа доля хворих дітей. Після смерті чоловіка Євгена Огіра від раку шлунку, Тіна Кароль створила благодійний фонд “Полюс притяжения”, який фінансово підтримує онкологічні відділи лікарень всієї України. Фонд не займається збором коштів, уся його діяльність ведеться виключно за рахунок співачки.

Тіна Кароль
Тіна Кароль допомагає онкохворим дітям

Маша Єфросініна

Телеведуча Маша Єфросініна у 2018 році стала послом ООН з питань народонаселення і тепер допомагає жінкам, які страждають від домашнього насильства.

Маша Єфросініна
Маша Єфросініна бореться з домашнім насильством

Камалія

Співачку Камалію називають найбагатшою на українській естраді. Якщо точніше – ЗМІ полюбляють рахувати гроші її чоловіка Мохаммада Захура. Тим не менш, при підтримці коханого Камалія регулярно влаштовує благодійні концерти, кошти від яких направляє на допомогу дітям з обмеженими можливостями, дитячим лікарням, боротьбі з ВІЛ, репродуктивній медицині. Розподілом займається власний фонд подружжя.

Камалія і Мохаммад Захур
Камалія і Мохаммад Захур заснували благодійний фонд

Сергій Притула

Про благодійну діяльність шоумена знають значно менше, адже він це не афішує. Втім, Притула – один з перших ініціював збір коштів на потреби української армії, а також адресно для учасників бойових дій на сході країни.

Сергій Притула
Сергій Притула допомагає українській армії

Антон Птушкін

Тревел-блогер Антон Птушкін нещодавно зробив щедре пожертвування фонду “Таблеточки” у розмірі 100 тисяч доларів – мандрівник продав свій улюблений автомобіль.

Антон Птушкін пожертвував 100 тисяч доларів онкохворим дітям
Антон Птушкін пожертвував 100 тисяч доларів онкохворим дітям

Дмитро Комаров

Ведучий шоу “Світ навиворіт” Дмитро Комаров заснував проєкт #ЧашкаКофе, суть якого в тому, що кожна людина може врятувати життя дитині, відмовившись від однієї чашки кави та передавши ці гроші на благодійність. Усі зібрані кошти йдуть батькам важкохворих дітей. До ініціативи Діми також приєдналася Надя Дорофєєва.

Дмитро Комаров і Надя Дорофєєва разом займаються благодійністю
Дмитро Комаров і Надя Дорофєєва разом займаються благодійністю

Не можна не відзначити й тих зірок, які є амбасадорами фонду допомоги маленьким онкохворим пацієнтам “Таблеточки” або активно беруть участь у його проєктах – Настя Каменських, Злата Огнєвіч, Оля Полякова, Дзідзьо, Наталія Могилевська, Ольга Сумська, Олег Винник та інші українські артисти.

Схожі статті