80-річна Барбара Брильська зламала хребет напередодні Нового року: як зараз себе почуває зірка “Іронії долі”

Акторка Барбара Брильська повідомила, що напередодні нового 2022 року вона зламала хребет. Як зараз почувається легендарна артистка — читайте далі.

“Іронія долі або З легким паром” — один із найулюбленіших святкових фільмів у багатьох телеглядачів в різних країнах. Актори цього кінохіта враз прокинулися знаменитими й досі залишаються головними гостями на новорічних застіллях.

Роль головної герої, блондинки Наді, втілила в життя польська акторка Барбара Брильська. Артистка недосконало знала російську мову на момент зйомок у 1975 році, тож її переозвучували для фільного монтажу. Однак природня краса Барбари та її харизма не змогли не закохати в себе телеглядачів.

Кадр з Іронії долі
Кадр з Іронії долі

Цього року Брильська відсвяткувала свій 80-ий день народження. Вже за декілька тижнів вона в ролі Наді знову з’явиться на мільйонах телеекранів з історією про чоловіка, який переплутав свою квартиру з іншою та раптово для себе знайшов нове кохання.

Однак цього року для самої акторки Новий рік видасться не таким яскравим, який міг би бути. Барбара повідомила, що вона отримала важку травму — артистка упала та зламала хребет. Наразі вона знаходиться у важкому стані.

Барбара Брильська
Барбара Брильська

“Я хвора, голос у мене зараз дуже жахливий. Потрібно почекати, я зараз не у формі. Молюся. Я навіть не можу зустрітися з людьми. Зламаний хребет… Ви знаєте, що це таке? Це довго все відбувається — реабілітація тощо. Я не у формі: фізичній та духовній. Що буде далі, не знаю”, – розповіла Брильська.

Наразі невідомо, як саме легендарна акторка отримала цю травму. Вона поки що відмовляється виходити на зв’язок із фанатами та журналістами й продовжує лікуватися. Відомо, що тривалий час жінка боролася з тяжкою формою радикуліту.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.