72-річна Алла Пугачова і 45-річний Максим Галкін святкують річницю весілля: історія кохання знаменитої пари

23 грудня 2011 року Алла Пугачова і Максим Галкін одружилися. Для Примадонни російської естради це вже п'ятий за рахунком шлюб, а для гумориста – перший.

Історія кохання Алли Пугачової і Максима Галкіна бере свій початок з 2001 року. Познайомив їх екс-чоловік співачки Філіп Кіркоров. Як пізніше зізнавався пародист, іскри з першого погляду не було – ще кілька місяців майбутній парі знадобилося, аби розібратися в почуттях. Вони проспілкувалися кілька годин поспіль, після чого Примадонна не могла позбавитися відчуття, що й раніше знала цього юнака, задовго до зустрічі.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін святкують річницю подружнього життя

З того моменту вони все частіше почали бачитися, багато розмовляли. Перший крок на шляху до кохання як справжній чоловік зробив Максим – він зізнався, що відчуває до Алли щось неймовірне, а вона відповіла взаємністю. Зірки спочатку приховували від публіки свій роман, враховуючи велику різницю у віці – Галкін молодший за Пугачову на 27 років. Але згодом закохані відкрили правду та стійко витримали шквал критики і засудження.

Весілля Алли Пугачової і Максима Галкіна

Знаменитості узаконили стосунки 23 грудня 2011-го після 10 років цивільного шлюбу. Наречена була вся в білому – норкова шубка, традиційна для Алли Борисівни сукня-балахон, туфлі на платформі. Наречений постав у класичному чорному смокінгу з метеликом.

Весілля Алли Пугачової та Максима Галкіна
Весілля Алли Пугачової та Максима Галкіна

Серед гостей були помічені Микола Басков, Олександр Буйнов, Христина Орбакайте, Валентин Юдашкін, Яна Рудковська, Філіп Кіркоров, як не дивно, та багато інших зірок.

Чутки про розлучення Пугачової і Галкіна

Про ймовірне розлучення Алли і Максима пліткують вже не перший рік. Але пара відповідає на них лаконічно – не дочекаєтеся. Вочевидь, між ними все чудово, а двійнята Ліза і Гаррі зробили їх найщасливішими на світі.

Справжня матір дітей Галкіна і Пугачової вийшла з тіні
Діти Алли Пугачової і Максима Галкіна

Більше цікавого про шлюб Пугачової і Галкіна дізнавайтеся на YouTube-канал “Одна минута”:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.