Вся правда про стосунки Олега Винника і Таюне: підозрював її в обмані, відмовлявся від концертів та проєктів

Таюне вважають таємною дружиною Олега Винника. Вперше співак відверто розповів про артистку та ставлення до неї. Дізнайтеся всю правду у матеріалі.

Олег Винник і Таїсія Сватко. Про цю пару ходять справжні легенди. Вони познайомилися ще за часів студенства. Навчалися разом у Каневі і закохалися. Одружувалися так, що гуляло два села. Нині зірки на публіці почуттів не проявляють, але фанати вірять, що вдома у них царить справжня гармонія.

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне
Вся правда про стосунки Олега Винника і Таюне

Подейкують, що у музикантів є син. Ще у 2005 році, роздаючи інтерв’ю німецький виданням, Олег згадував, що має другу половинку та дитину. Тоді мріяв артист про переїзд коханої до нього закордон.

Таюне та Олег Винник
Вся правда про стосунки Олега Винника і Таюне

Згодом артист почав утримуватися від обговорення свого особистого життя. У 2018 році журналісти пробралися у рідне село знаменитості. Там-то і дізналися, що пасія років навчання стала половинкою. Сама ж Таїсія ретельно приховує свій сімейний стан та будь-які взагалі згадування про свою родину. Навіть Каті Осадчій не вдалося вивідати про шлюб співачки.

Чому Олег Винник хотів скасувати концерти через Таюне?

На шоу “Маска” знаменитий блондин несподівано вирішив відверто висловитися про свою бек-вокалістку і ймовірну дружину. Артист дуже розхвилювався, що у костюмі жирафи може бути його Таїсія. У пориві емоцій він сказав:

“Таємниці! Так-так, я не знаю Таюні! Люди добрі, дуже важлива річ — якщо це Таюне, то я покидаю цей проєкт, більше, я відмовляюся від усіх концертів! Адже так розвести мене — неможливо!”

Оля Полякова станцювала для Олега Винника
Вся правда про стосунки Олега Винника і Таюне

На такі слова спровокувала співака епатажна Оля Полякова. До речі, саме вона першою, у минулому сезоні, здогадалася про те, що Настя Приходько – вагітна. Можливо її інтуїція не підводить і нині?

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.