49-річний суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво вперше в житті стане батьком: “У мене буде дитина”

Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво повідомив, що вперше стане батьком. Дізнайтеся всі деталі у нашій статті.

Популярний український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво повідомив, що вперше стане батьком. Про це стало відомо з його публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, яка з’явилася 23 грудня у розділі сторіс.

Ектор Хіменес-Браво йде в президенти України
Ектор Хіменес-Браво вперше в житті стане батьком

Ектор Хіменес-Браво вперше в житті стане батьком

Так, декілька місяців тому зірка зізнався, що він більше не холостяк, і його серце займає прекрасна жінка. Втім, розсекретити особистість коханої він не наважився. Для аудиторії досі залишається секретом, хто ж скружив голову колумбійцю. Ектор пояснив свою позицію наступним чином: не хоче, щоб публічність зруйнувала його стосунки.

Ектор Хіменес-Браво вперше в житті стане батьком. Скріншот особистої сторінки шеф-кухаря

Далі більше, фанати впевнені, що місять місяць тому він одружився. Вперше за 8 років до нього приїхала мама, а через два дні він з коханою рушив на відпочинок до Мальдів. Тому шанувальники вирішили, що жінка насправді приїхала на весілля, а Ектор покинув маму в в Україні через медовий місяць. Однак, новину про поповнення в родині Ектор може розділити зі своєю найближчою людиною, адже вона досі гостює в Києві.

Про майбутнє поповнення Ектор повідомив прямо зі свого автомобілю, на шляху до роботи. Певно фанати навіть і не сподівалися дочекатися цієї новини, адже шеф-кухарю вже 49 років — не маленький вік для народження первістка. Зірка пообіцяв розповісти усі деталі трохи пізніше, а на даний момент підписники знаменитості лише знають, що скоро він стане батьком.

Схожі статті