Суддю шоу “Танці з зірками” Влада Яму попросили з екрану: 39-річний хореограф “звільнився за власним бажанням”

Представники каналу 1+1 повідомили, що Влад Яма покидає ряди телеведучих та звільняє своє місце для іншого журналіста. Усі деталі в статті.

Півроку тому відомий український хореограф Влад Яма не тямив себе від щастя, адже йому вдалося досягти мети усього свого життя — він став телеведучим. Ще тоді зірка зізнався, нібито давно мріяв стати тележурналістом, а не телевізійним хореографом, і неодноразово відвідував кастинги, щоб втілити це бажання в життя.

І от Єгор Гордєєв запустив свій перший проєкт “Твій день”, і Влад Яма пройшов на нього конкурс. Півроку він тішив своїх фанатів у прямому ефірі кожного ранку, але рано чи пізно усьому приходить кінець. Так, керівництво каналу повідомило, що завершує співробітництво з Владом, а Яма підтвердив ці новини.

Влада Яму попросили з екрану

Влад Яма
Влада Яму попросили з екрану

Інформація подається таким чином, нібито хореограф сам захотів відпочити від напруженого графіку та відмовився від посади ведучого. А як підказує досвід, в Україні працівників завжди просять за власним бажанням, навіть якщо мається на увазі звільнення.

На жаль, глядачам ніколи не дізнатися правди, адже танцівник міг просто не підійти за темпераментом та манерою вести ранкове шоу. Ба більше, Єгор Гордєєв нещодавно запустив вечірнє шоу, тому є ймовірність, що Влад просто з’явиться у прямому ефірі ввечері. Влад Яма прокоментував своє рішення залишити “Твій День”:

“Я з радістю відгукнувся та підтримав колег на старті унікального проєкту на ТБ – “Твій День”. Моя місія успішно завершується. Час піти у відпустку, щоб обов’язково повернутися з новими силами до глядачів. Побачимося на 1+1″, – прокоментував зірка.

Цілком можливо, що знаменитість просто не витримав навантаження, тим паче, що в нього були проблеми зі здоров’ям.

Схожі статті