39-річна Віра Брежнєва полишила постарілого Меладзе і поїхала відриватися з молодиками: кінець історії кохання

Екс-віагрянка Віра Брежнєва похизувалася новим рекламним роликом Vogue, зіркою якого стала саме вона. Щоб побачити нову відеороботу співачки — читайте далі.

У 2015 році співачка Віра Брежнєва оголосила про свій шлюб з колишнім продюсером Костянтином Меладзе. Чоловік старший за свою кем-підопічну на 19 років, тим не менш саме подружжя називає себе вельми гармонійною та щасливою парою.

Про їхній роман прихильники легендарного жіночого колективу “ВІА Гра” здогадувалися вже давно. Віру повсякчас називали головною музою Меладзе і саме з її приходом сформувався “золотий склад” гурту, пісні якого й досі обожнюють мільйони слухачів.

Архівне фото гурту ВІА Гра разом з Костянтином Меладзе
Архівне фото гурту ВІА Гра разом з Костянтином Меладзе

Брежнєва, яка до початку зіркової кар’єри, носила прізвище Галушка, потрапила на сцену випадково. Вона прийшла на один із концертів групи як фанатка. Солістки вирішили запросити когось із залу на сцену, щоб разом заспівати — цією щасливицею і виявилася Віра. Її запам’ятали продюсери, а згодом після того, як з “ВІА Гри” пішла Альона Вінницька, зателефонували з пропозицією замінити останню.

Артистку часто критикували за відсутність вокального таланту та музичного слуху. Тим не менш Брежнєва продовжувала працювати над собою та виборювати свою славу та прихильність фанатів. У 2007 році вона пішла з колективу заради шлюбу з мільйонером Михайлом Кіпперманом.

Як виглядає екс-чоловік Віри Брежнєвої

Паралельно артистка розпочала сольну кар’єру, яка виявилася не менш успішною ніж за часи роботи в групі. На сьогодні співачка — одна із найбільш успішних селебріті на естраді. Віра не лише записує нові хіти, її часто запрошують стати обличчям рекламних кампаній. Нещодавно Брежнєва поділилася новою роботою — вона стала зіркою промо-ролику Vogue.

Особливо прихильника сподобався образ виконавиці в бежевому боді, в якому вона танцювала разом із красивими молодиками. Дехто відзначив, що Меладзе мав би ревнувати таку красиву та молоду дружину.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.