Таємні діти Олега Винника і Таюне: скільки їх та як виглядають нащадки артистів, які тримаються в тіні батьків

Олег Винник - один із провідних українських співаків на вітчизняній естраді. За його життям спостерігають мільйони прихильників, однак співак не поспішає розкривати їм секрети особистого життя. Та все ж деякі факти дізнатися вдалося.

Олег Винник декілька років тому став буквально феноменом на українській естраді. Артист, який до цього працював у театрах та мюзиклах у Німеччині, за лічені місяці зміг підкорити вітчизняного слухача та швидко сформував базу прихильників. 

Увесь цей час поряд з артистом була віддана бек-вокалістка Таюне (справжнє ім’я Таїсія Сватко). Згодом виконавиця також обзавелася власним репертуаром і тепер виступає як сольна артистка. Відомо, що саме Олег допомагає їй писати пісні та всіляко підтримує колегу у творчому житті.

Олег Винник зізнався, скільки в нього дітей
Олег Винник та Таюне

Та чи одна робота об’єднує цих двох артистів? Як виявилося, ні. Таюне та Винник знайомі ще зі студентських років, пізніше вони разом поїхали до Німеччини, а потім повернулися до України. Навчалася пара у Канівському музичному коледжі. Саме там Таїсія та Олег зіграли скромне студентське весілля. Цю інформацію журналісти дізналися, коли відвідати рідні краї артиста та познайомилися з його сусідами – саме вони розкрили всі таємниці особистого життя головного Вовка країни. 

Хоча самі Таїсія та Олег не коментують свого особистого життя, відомо, що в пари є син Юліан, який зараз навчається у Німеччині. Про хлопчика артист розповідав лише один раз – ще, коли жив та працював у Європі, для інтерв’ю місцевому виданню. 

Таємна дружина Олега Винника показала їхнього спільного сина

Сам Олег Винник зізнається, що він не хоче говорити про особисте життя на широкий загал, лише тому що він прагне, аби слухачів цікавила виключно його творчість та пісні. Романи, діти, кохання та сім’я – те, що він хотів залишити у таємниці. Проте прихильників Винника не просто так переконати не цікавитися усіма подробицями життя популярного артиста.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.