42-річна Альбіна Джанабаєва повідомила про розставання з Валерієм Меладзе: самотня розлучниця з малям на руках

Усім добре відома історія кохання Альбіни Джанабаєвої та Валерія Меладзе, яка затягнулася на роки і була забороненою. Чому співак покидає кохану дружину і трьох дітей перед Новим роком?

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе одружилися, коли їхній найстарший спадкоємець перебував у досить свідомому віці. На сьогоднішній день творче подружжя виховує трьох спільних чад – синів Костю та Луку та маленьку доньку Агату, яка з’явилася на світ навесні цього року. Але це не завадить Валерію Меладзе надовго покинути свою сім’ю.

Як зізналася співачка Альбіна Джанабаєва, незабаром їй доведеться розстатися з Валерієм Меладзе. Найулюбленіше сімейне свято артистка зустріне далеко від коханого чоловіка. На щастя, не йдеться про розлучення зірок, адже вже протягом багатьох років подружжя змушене виконувати свої обов’язки і досить часто їх гастрольні графіки просто не співпадають.

На кого Валерій Меладзе проміняв Альбіну Джанабаєву

Втім, я цього року Альбіна стала мамою втретє і народила Валерію Меладзе прекрасну дівчинку на ім’я Агата. Зараз жінка постійно знаходиться поруч з донечкою, але тішити своїм співом фанатів їй це не заважає. А от артист ще активніше почали заробляти для своєї сім’ї.

“Він новорічної ночі часто працює, я працюю, навіть якщо я вдома, то він на концерті”, – зізналася співачка у розмові з Аллою Довлатовою.

Тож цього року навіть наявність малята ніяк не завадить парі провести канікули не разом. Але Альбіна пообіцяла, що 31-го чоловік буде вдома. Подібний формат проведення свят знайомий усім артистом, адже гонорари за новорічні концерти можуть бути збільшені в 10 або в 20 разів. Наприклад, Вєрка Сердючка буде виступати цього року в Дубаї на концерті, квитки до якого коштують три тисячі євро.

Схожі статті