35-річна Злата Огнєвіч засвітилася в компанії Діми Шевченка і Макса Тарапати та визнала: “Припустилася помилки”

Головна українська Холостячка 2021 року Злата Огнєвіч після невдалого фіналу, у якому переміг Андрій Задворний, проводить час з іншими чоловіками проєкту.

Злата Огнєвіч відчайдушно шукала своє кохання на романтичному реаліті-шоу “Холостячка-2”, і їй це вдалося. Серце 35-річної співачки підкорив 32-річний бізнесмен Андрій Задворний, який з екранів не виглядав фаворитом, однак насправді ним був. Та стосунки пари після фіналу протрималися недовго – всього півтора місяці.

Крапку в них поставив саме Андрій, який жорстко дав Златі зрозуміти, що його закоханість пройшла, почуття зникли, і бути з нею він більше не хоче.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч

Задворний розбив серце Огнєвіч

Для артистки слова коханого були несподіваними і болісними. Ба більше, їй довелося звернутися до психотерапевта, аби витримати це випробування. Крім того, на підтримку Златі прийшов Макс Тарапата, якого вона відправила додому після знайомства з її рідними, хоча чоловік пізніше зізнавався, що аж ніяк не чекав у той момент відмови, оскільки між ними все було чудово.

Які стосунки у Злати Огнєвіч і Макса Тарапати після закінчення Холостячки-2
Які стосунки у Злати Огнєвіч і Макса Тарапати після закінчення Холостячки

Наразі Максим і Злата стверджують, що лише дружать, але не виключають можливості розвитку дружніх стосунків у щось більше. Та несподівано на їхньому горизонті з’явився ще один учасник “Холостячки” – програвший фіналіст Дмитро Шевченко.

Огнєвіч, Тарапата і Шевченко потрапили в любовний трикутник?

На фіналі шоу “Україна має талант” Злата Огнєвіч з’явилася в компанії Макса і Діми, про що повідомила в Інстаграмі:

“Яка крута компанія! Максим і Діма. Дівчата, не заздріть”.

Злата Огнєвіч після розриву з Задворним засвітилася в компанії Діми Шевченка і Макса Тарапати
Злата Огнєвіч після розриву з Задворним засвітилася в компанії Діми Шевченка і Макса Тарапати

Якщо присутність Тарапати не здивувала підписників зірки, то про Шевченко цього сказати не можна. Ось як коментують зустріч цієї трійки користувачі мережі:

  • “Кусай лікті”;
  • “Супер! Гідні чоловіки залишаються поруч, нехай і в якості друзів!”;
  • “Припустилася помилки, а тепер за рахунок людей, яким вона небайдужа, намагається повернути свою розтоптану самооцінку…”;
  • “Злата, я вам більше не вірю. Дружити з чоловіками ви можете, а кохати їх ви не можете, тому залиште Макса і Діму в спокої, вони заслуговують достойних жінок”.
Злата Огнєвіч не може обрати між Шевченком і Тарапатою
Злата Огнєвіч не може обрати між Шевченком і Тарапатою

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.