Тіна Кароль вперше розповіла про сім’ю, в якій живе її 13-річний син у Великобританії: “Там і борщі, і вареники”

Син Тіни Кароль Веніамін з 7 років вчиться у Великобританії, а в новому інтерв'ю співачка вперше розповіла про сім'ю, в якій живе її єдиний спадкоємець.

Веніаміна Тіна Кароль народила у шлюбі з продюсером Євгеном Огіром у 2008-му. Нещодавно хлопець відсвяткував 13-річчя, і вже зараз він вищий за свою знамениту маму. Поряд з ним артистка виглядає наче сестричка. В шоу “Зірковий шлях” поп-діва зізналася, що вона для сина скоріше друг або молодша сестра, ніж сувора матір.

Попри те, що Веня давно живе за кордоном, Тіна підтримує з ним тісний зв’язок. Відпускати дитину за кордон спершу було нелегко, але совість Кароль не мучить. Вона хоче забезпечити йому хороше майбутнє, до того ж її син живе в атмосфері любові та розуміння в сім’ї українських емігрантів – викладача і адвоката, які оточили Веніаміна по-справжньому домашнім затишком:

“Він же живе в українській родині, там і борщі, і пироги, і вареники, і любов така. Я туди приїжджаю і завжди кажу: “О, тут мій ретріт”. Моя якась окрема, інша сторона відпочинку, коли я там з ним. Я дуже часто у нього”.

Тіна Кароль розповіла про життя сина в іншій родині у Великобританії
Тіна Кароль розповіла про життя сина в іншій родині у Великобританії

Після смерті чоловіка Євгена Огіра від раку у 2013 році, Тіна самостійно виховує сина – вона і за батька, і за матір, і за бабусів, і за дідусів. Співачка робить все для того, щоб виховати лідера – не мажора, не маминого сина, якого сприйматимуть лише через її призму. Крім того, вона планує забрати нащадка на Батьківщину:

“Він все одно повернеться, як я це відчуваю, в Україну, дуже скоро насправді. Мені треба було дати йому основу”.

Син Тіни Кароль живе в Лондоні
Син Тіни Кароль живе в родині українських емігрантів

Інші подробиці життя Кароль після втрати коханого на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті