Як виглядає перша дружина 46-річного Святослава Вакарчука: темноволоса красуня – повна протилежність нової пасії

Відомий український співак та лідер рок-гурту Святослав Вакарчук у цьому році пішов від своєї першої дружини Лялі Фонарьової, згодом після чого у нього народився син.

Святослав Вакарчук ніколи не був прихильником висвітлення особистого життя широкій публіці. Втім, одна подія все ж таки змусила музиканта перервати мовчання. Так, влітку 2021-го він повідомив про розлучення з Лялею Фонарьовою після більш ніж 20 років у шлюбі.

Як виглядає перша дружина Вакарчука та чому вони розвелися

Ляля – брюнетка з блакитними очима, у яких можна потонути. Бути поруч з такою красунею мріють мільйони чоловіків, але Святослав більше не серед них.

Ляля Фонарьова та Святослав Вакарчук
Перша дружина Святослава Вакарчука Ляля Фонарьова

Хто саме з пари був ініціатором розриву і з яких причин – спочатку було незрозуміло. Вакарчук ясності не вніс, лаконічно зауваживши, що їхні дороги просто розійшлися. Однак мережею поширилися плітки про те, що у стосунках пари з’явилася третя особа – інша жінка, до якої артист пішов від Лялі.

Незабаром стало відомо, що в артиста народився первісток, не від Фонарьової. Ба більше, цей факт Святославу вдалося кілька місяців протримати в секреті. Тобто дитина з’явилася на світ ще до офіційного повідомлення зірки про розрив з дружиною.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова розвелися

Спільних дітей у Лялі і Вакарчука за 20 років разом не з’явилося, хоча свою падчерку Діану він завжди називав донькою, ставився до неї, як до рідної. Дівчина вже доросла і працює креативним директором “Океан Ельзи”.

Що відомо про нову пасію Святослава Вакарчука

Подейкують, суперницею Фонарьової стала Євгенія Яцута – продюсерка “Radioaktive Film”, яка неодноразово співпрацювала з гуртом. Підтверджувати або спростовувати цю інформацію не став ні Святослав, ні Євгенія.

Євгенія Яцута
Ймовірна нова кохана Святослава Вакарчука Євгенія Яцута

Єдине, що відомо – ім’я новонародженого хлопчика. Його назвали Іваном на честь дідуся, батька Вакарчука.

Схожі статті