У колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з’явилася ще одна донька: тепер у 10-річної Софії є сестра

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу скоро одружиться вдруге. Молода наречена турка вже встигла зробити його батьком, тож у доньки співачки з'явилася сестра.

Шлюб Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу перестав існувати у 2019 році, а тріщину він дав після неодноразових зрад чоловіка артистки. Спочатку вона намагалася зберегти родину, адже хотіла, щоб дочка Софія мала обох батьків поруч. Втім, турецький бізнесмен не зупинився, через що зірка рішуче подала на розлучення – терпець урвався.

Ані Лорак заради екс-чоловіка обрізала волосся та зробила стрижку боб-каре
Ані Лорак не вибачила Мурату Налчаджиоглу зради

Негаразди в особистому житті Лорак переносить у творчість. Попри те, що вже майже три роки пройшло з моменту розриву, вона досі пише чуттєві пісні про нещасне кохання, чого не скажеш про Мурата. Чоловік живе на повну і вже навіть готується до другого весілля.

В дружини він обрав молоду візажистку Лілію з Києва, молодшу за Ані на 17 років. В мережі не перестають писати про зовнішню схожість нової пасії Налчаджиоглу зі співачкою, з чим важко сперечатися.

Наречена Мурата Налчаджиоглу
Наречена колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу

Крім того, Лілія має семирічну доньку Олександру від минулих стосунків, яку вона час від часу показує у соцмережах. Так виглядає майбутня падчерка колишнього чоловіка Ані Лорак. Софія з сестричкою вже знайома.

ЗМІ повідомляють, що наречена Мурата живе разом з ним і дитиною у його розкішній київській квартирі. Там бізнесмен облаштував кімнату для дівчинки з купою іграшок і намагається замінити їй батька, адже його власна дочка після розлучення зі знаменитістю залишилася жити з нею в Москві.

На YouTube-каналі “Одна минута” дізнавайтеся, як сприйняла новину про одруження Налчаджиоглу Ані Лорак:

Схожі статті