“Люблю своїх глядачів”: Лілія Ребрик попрощалася зі студією “Ранку з Україною” – у 2022 повертатися не хоче

Телеведуча Лілія Ребрик у своєму особистому блозі підвела підсумки 2021 року та поділилася планами на наступний - 2022-ий. Щоб дізнатися більше про улюблену зірку - читайте далі.

Лілія Ребрик – одна із улюблених ведучих на українському телебаченні. Зірка завжди привітна до своїх шанувальників та позитивна у кадрі. Однією з її перших робіт стало шоу “Танцюють всі” на каналі “СТБ”, яке вона вела разом із коміком та шоуменом Дмитром Танковичем. Саме тоді Лілія полюбилася телеглядачам.

Згодом її запросили ще в одне танцювальне шоу – “Танці з зірками” на “Плюсах”. Проте цього разу не в якості ведучої, а як учасницю. Саме там вона зустріла свого чоловіка Андрія Дикого. На момент знайомства обоє перебували у стосунках, однак вирішили піти від своїх других половинок заради один одного. Тоді Лілію засуджували та називали розлучницею, хоча сама зірка зізнається, що жодного разу не пожалкувала про свій вибір, як і Андрій.

Лілія Ребрик з чоловіком і доньками
Лілія Ребрик з чоловіком і доньками

Зараз пара разом вже більше десяти років – подружжя виховує двох прекрасних доньок. Тепер їхня родина вважається зразковою в українському шоу-бізнесі, а сотні тисяч підписників щодня спостерігають за їхнім життям.

У 2017 році Лілія перейшла працювати на телеканал “Україна” у ранкове шоу “Ранок з Україною”. Разом із колегами: Анатолієм Анатолічем, Марією Мельник та Григорієм Германом – Ребрик щоранку заряджає українців позитивом та бадьорістю. У своєму особистому блозі ведуча поділилася кадром з останніх зйомок програми у 2021 році.

Лілія також розповіла, що повернеться на екрани вже 3 січня. Зараз продюсери та творці “Ранку з Україною” займаються будівництвом абсолютно нової студії, тож телеглядачів чекає багато новинок у новому сезоні.

Окрім того, Ребрик додала, що свята зустрічатиме у колі чоловіка та доньок.

Схожі статті