Тоді та зараз: як виглядають легендарні “мокрі бандити” Марвін і Гаррі з культової кінострічки “Один вдома”

Усі ми добре пам'ятаємо Марвіна та Гарі, які намагалися пограбувати будинок маленького героя Макколея Калкіна Кевіна, але зіштовхнули з неочікуваним протистоянням.

Для будь-якого жителя планети Земля Новий рік не буде повноцінним без щорічного перегляду культової кінострічки  “Один вдома” з Маколеєм Калкіним у головній ролі. Усі ми добре пам’ятаємо, як легендарні мокрі бандити Марвін та Гаррі намагалися пограбувати будинок хлопчика, але потрапили у його пастку, що врешті-решт привело їх до рук поліції і закінчилося гратами.

Як виглядають легендарні Марвін і Гаррі з культової кінострічки Один вдома

Як виглядають легендарні Марвін і Гаррі з культової кінострічки Один вдома

Для Джо Пеші, який зіграв Гаррі, новорічна кінострічка стала стартом успішної акторської кар’єри. Його не просто знали в усьому світі, але й запрошували на солідні ролі, завдяки яким він зміг прославитися неодноразово.

Як виглядають легендарні Марвін і Гаррі з культової кінострічки Один вдома. Джо Пеші

До речі, актор віддавався роботі повністю і без винятків. Щоб створити необхідну хімію з Маколеєм, він залякував хлопчика на знімальному майданчику і взагалі не намагався встановити з ним контакт.

Як виглядають легендарні Марвін і Гаррі з культової кінострічки Один вдома. Джо Пеші

Дійшло до того, що дитина дуже його боялася і у сценах змогла зіграти страх бездоганно.

Як виглядають легендарні Марвін і Гаррі з культової кінострічки Один вдома. Деніел Стерн

Деніел Стерн також не залишився на задвірках кіноіндустрії. Після успішної участі у франшизі, він відзнявся у дев’ятнадцяти фільмах, але позбавитися амплуа Марвіна йому так і не вдалося. Увесь світ пам’ятає Деніела, як кучерявого мокрого бандита, який ходив з відбитком цеглини на обличчі.

Схожі статті