38-річний Григорій Решетнік покинув сім’ю і рушив за кордон з коханою: діти без батька, дружина розгублена

Відомий український телеведучий Григорій Решетник повідомив, що на новорічні свята покидає кордони України разом з коханою Христиною. Усі деталі в статті.

Новий рік — сімейне свято, яке прийнято зустрічати у родинному колі з друзями та родичами. Втім, інколи нам хочеться сховатися від усіх, або провести цю ніч лише з коханими. Зважаючи на неймовірну зайнятість Григорія Решетніка у 2021-у, його можна зрозуміти.

Так, нещодавно стало відомо, що телеведучий покинув дітей та разом з коханою дружиною Христиною рушив за кордон.

Григорій Решетнік покинув сім’ю і на свята рушив за кордон з коханою

Про це стало відомо завдяки публікації телеведучого на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Він сфотографувався з Христиною у літаку, а в сторіз розповів, що вони вперше за багато років відпочивають лише вдвох.

Їх відпочинок триватиме зовсім недовго. Зіркове подружжя вирішило покинути сім’ю лише на 3 дні. Скоріше за все, пара буде відпочивати у Дубаї, де збирається увесь український та російський бомонд. Як відомо, багато вітчизняних артистів влаштовують концерти саме Об’єднаних Арабських Еміратах, з неймовірно вартісними квитками.

Так, наприклад, насолодитися співом Вєрки Сердючки у новорічну ніч буде коштувати дві тисячі євро. Однак пара поки що не розсекретила свій пункт призначення. Навряд вони летять далеко, адже тривала подорож не коштує декількох днів.

З ким на даний момент залишилося хлопчики достовірно невідомо, але немає сумнівів, що у пари достатньо дідусів та бабусь, які можуть пригледіти за спадкоємцями телеведучого.

Бажаємо Григорію та Христині насолодитися романтичними канікулами!

Схожі статті