34-річна Настя Каменських посадила на свої коліна кучеряве маля, яке приховувала 5 років та показала його людям

Відома українська співачка Настя Каменських порадувала фанатів новорічними кадрами, які були зроблені у сімейному стилі. Хто постав у його центрі, дізнайтеся у нашій статті.

Як відомо, 34-річна популярна українська співачка Настя Каменських досі не має дітей. Вона витратила увесь свій час на розвиток музичної кар’єри, яка зараз знаходиться на своєму піку. Декілька років тому артистка стала дружиною відомого продюсера Потапа. Пара зараз проживає у заміському маєтку, де насолоджується компанією матері Насті Ліди, а також маленького малятка на ім’я Мімі.

Настя Каменських показала кучеряве маля

Так, з великим задоволенням Настя Каменських почала доглядати за маленьким песиком. Мімі – біла та кучерява. Собака завжди поруч зі своєю хазяйкою, і стала їй та Олексію найкращим другом.

Артистка не так часто показує свого улюбленця, але нещодавно потішила підписників цікавим кадром. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, яка була зроблена у сімейному стилі. На тлі ялинки та новорічних декорацій Потап, Настя та Мімі постали з посмішками на вустах. При цьому Настя Каменських посадила собаку на коліна, наче дитину.

Нагадуємо, що про весілля Насті Каменських та Потапа стало відомо 3 роки тому. Після оприлюднених в мережі світлин з весілля пари в київському лісі, усе стало на свої місця, і світ дізнався про кохання музикантів. Однак, справжнє весілля відбулося набагато раніше у Лас-Вегасі, про це нещодавно Потап зізнався в інтерв’ю Катерині Осадчій. Ба більше, він таки зраджував Ірині Горовій, але дуже шкодує, що все вийшло саме таким чином. Настя Каменських та Ірина не спілкуються між собою, теж саме можна сказати і про сина продюсера Андрія.

Схожі статті