Панорама замість стіни з видом на місто: Слава Фролова з Україна має талант вперше показала свою квартиру

Слава Фролова показала себе після тривалого затишшя, і зробила це у новорічну ніч. Зірка вперше засвітила власну квартиру у Києві. Усі деталі в статті.

З тих пір як Слава Фролова пішла з телебачення пройшло вельми багато часу, але знаменитість не припиняє бути цікавою аудиторії. Такій вірності фанатів можна лише позаздрити, але зірці, насправді, це не до вподоби. Справа в тому, що через це глядачі цькували Ксенію Мішину, яка посіла її місце на проєкті. І Слава поскаржилася, що не отримує необхідної підтримки у тій ділянці, де вона зараз зайнята, і попросила шанувальників інакше виражати свою любов.

Слава Фролова з Україна має талант вперше показала свою квартиру

Як виглядають діти Слави Фролової з
Слава Фролова з Україна має талант вперше показала свою квартиру

Своє особисте життя Фролова намагається тримати у таємниці. Відомо, що вона виховує сина та доньку, і втратила ще одну доньку, яка померла від пороку серця. Нещодавно зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку фотографій з новорічної ночі, на яких вперше в житті засвітила свою квартиру в Києві.

Знаменитість проживає у висотній будівлі на верхніх поверхах. У квартирі панорамні вікна від стелі до підлоги, білі стіни, дерев’яні меблі та поверхні, а також шкіряні дивани. У кадр потрапила святкова ялинка, яка була прикрашена синіми іграшками і велика кількість подарункових пакунків, які звісно призначалися дітям та гостям. Квартира виявилася стриманою, але заможною.

Нагадуємо, що декілька років тому Слава Фролова потрапила у небувалий скандал. Її переписку з депутатом змогла побачити уся країна. У цьому листуванні ішлося про залік її старшого сина до учбового закладу. Фролова просила друга допомогти з цим питанням.

Схожі статті