34-річна Настя Каменських і Потап приймають вітання з довгоочікуваною вагітністю: майбутні батьки з Олексієм

Чуики навколо вагітності Насті Каменських посилилися через її фотосесію з Потапом. Співачка вже приймає вітання стосовно вагітності.

Співачка та її чоловік Потап – гарна та дуже любляча пара. Не дивно, що багато хто мріє, щоб у їхній сім’ї скоріше трапилося поповнення.  На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Каменських поділилася знімком, зробленим у новорічної ялинки. На фото подружжя позує в об’ємних парних светрах.

Настя Каменських і Потап приймають вітання з довгоочікуваною вагітністю

Шанувальники впевнені, що під цим нарядом Настя приховує животик, що округлився. На знімку співачка справді виглядає вагітною, хоча характерну повноту її фігурі цілком могло надати об’ємне вбрання. Але підписникам вистачило навіть цього натяку, щоби почати вітати Настю з майбутнім До речі, сам Потап упевнений, що у них буде багато спадкоємців, але каже, що весь свій час.

Настя Каменських і Потап приймають вітання з довгоочікуваною вагітністю

“Коли ми будемо благословенні, це обов’язково станеться. Ми дуже хочемо дітей. Я взагалі хочу п’ятьох дітей! Один уже є, значить лишилося чотири”, – повідомив якось артист.

Потап та Настя Каменських разом уже 11 років, але одружилися артисти лише у 2019 році. Закохані довго ховали свої стосунки, так як артист був одружений із Іриною Горовою, з якою він прожив разом 14 років. 2008 року вона народила артисту сина Андрія. Потап розійшовся з дружиною близько п’яти років тому, але колишнє подружжя продовжувало працювати разом. У всіх інтерв’ю Настя заперечувала, що закохана у свого колегу на сцені. А Потап довго не наважувався сказати дружині, що любить іншу. В інтерв’ю українському телеканалу 1+1 артист зізнався, що боявся образити матір своєї дитини. Зрештою, Потап зібрався з духом і чесно зізнався в зрадах.

Схожі статті