Як виглядає перша дружина Володимира Кличка Олександра Авізова: старша за боксера модель вийшла заміж з причепом

Всесвітньо відомий український боксер Володимир Кличко має за плечима один офіційний шлюб з моделлю Олександрою Авізовою. Як вона виглядає та живе після розлучення?

За життям Володимира Кличка спостерігають мільйони фанатів з різних країн світу, і багатьох, окрім спортивних досягнень, цікавить особисте. В різні часи боксер зустрічався з акторками Івонн Каттерфельд, Люсі Лью, журналісткою Назан Еккес, моделями Діаною Ковальчук, Кароліною Курковою, Оленою Гербер, а одружений був з київською моделлю Олександрою Авізовою.

Як виглядає перша дружина Володимира Кличка

Майбутнє подружжя познайомилося в середині дев’яностих. Олександра з хорошої сім’ї. Її матір – художниця, батько – актор, тож не дивно, що сама для себе вона обрала модельний бізнес. У пари швидко закрутився роман. Володимира не бентежило, що обраниця була старша за нього на рік та мала дитину від минулих стосунків. Це навіть не спинило його, молодого і перспективного хлопця, від штампу в паспорті.

Перша дружина Володимира Кличка Олександра Авізова
Перша дружина Володимира Кличка Олександра Авізова

Весілля Кличко і Авізова зіграли, коли йому було 19, а їй – 20. Пишних гулянь не було, спортсмен прийшов до РАГСу в джинсах, наречена теж була одягнена по-простому. Протривав їхній шлюб усього півтора роки – спочатку між ними панувала ідилія, яку порушили побутові проблеми. Згодом зникли і почуття.

Після розлучення з Володимиром Олександра продовжила кар’єру моделі і зустріла нове кохання. Батьком Кличка зробила не Авізова, а його екс-наречена Хайден Панеттьєр – американська акторка.

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі
Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі з дочкою Каєю-Євдокією

Що цікаво, після розставання дочка пари Кая-Євдокія залишилася жити з татом, тож він вже не перший рік знаходиться в ролі батька-одинака та успішно з нею справляється.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.