Як виглядає дружина та сини лікаря Євгена Комаровського: ось ті люди, які першими випробовують на собі методики медика

Євген Комаровський - один із найвідоміших медійних лікарів. Саме він став автором одного з найпопулярніших медичних проєктів "Школа лікаря Комаровського".

Євгена Комаровського знають по всій Україні та далеко за її межами – цей лікар-педіатр одним із перших почав підіймати актуальні медичні теми на телебаченні. У 2010 році чоловік став автором власної передачі “Школа лікаря Комаровського”, яка транслюється навіть у Канаді, Німеччині та Ізраїлі російською мовою. За сюжетом кожного випуску, Євген не лише приділяє увагу конкретній проблемі, а й спілкується з аудиторією, відповідаючи на їхні питання. Саме ця його відкритість та увага до кожного глядача зробила Комаровського всенародним улюбленцем.

Як виглядає дружина та сини лікаря Євгена Комаровського
Як виглядає дружина та сини лікаря Євгена Комаровського

Особливо Комаровський здобув прихильність жінок через свої погляди на сім’ю та виховання дітей. Він був одним із перших, хто на всю країну говорив про важливість ролі батька у вихованні дитині, і що він однаково важливий для малюка, як і мама.

У самого Євгена двоє синів – Дмитро та Андрій. Обох телелікарю подарувала кохана дружина Катерина, з якою чоловік познайомився та одружився ще у студентські роки. Жінка не любить з’являтися на публіці, не дивлячись на медійність свого чоловіка, тож знайти її фото – задача доволі складна.

Як виглядають сини Євгена Комаровського
Як виглядають сини Євгена Комаровського

Цікаво, що один із найбільш знаменитих лікарів в українському медіапросторі ніколи не хотів, щоб його власні діти продовжували сімейну справу:

“Медицина – це кров, це бруд, це сльози, це заздрість, це злорадство. Це коли у тебе помирає дитина, а всі твої колеги радіють від того, що: “О, у Комаровського дитина померла!”. І тому я зробив все, щоб мої сини не стали лікарями”, – розповів Комаровський для проєкту “Зірковий шлях”.

Єдина, хто розділяє пристрасть Євгена до медицини – його дружина, яка працює дитячим лікарем-окулістом.

Як виглядає дружина Євгена Комаровського
Як виглядає дружина Євгена Комаровського

Подружжя виховує вже трьох онуків, з якими Євген обожнює проводити спільний час. До речі, саме ці представники його родини найчастіше з’являються у соціальних мережах зіркового дідуся.

З фотографій Комаровського у мережі помітно, що він доволі багато часу приділяє сім’ї. Зокрема усі разом вони зустрічали Новий рік.

Схожі статті