35-річна дружина Остапчука поскаржилася на проблеми, які почалися у них після Карпат: “Живемо в різних кімнатах”

Дружина шоумена Володимира Остапчука Христина поділилася у соцмережах проблемами, які почалися у них під час новорічного відпочинку в Карпатах.

На Новий рік 2022 Володимир Остапчук та його дружина, нотаріус Христина, вирушили в Карпати. Ведучий поєднав корисне з приємним – працював і водночас відпочивав. Однак повернутися додому в Київ подружжю довелося завчасно – коханій зірки стало зле. Про це вона розповіла фанатам в Інстаграм-сторіз:

“Мені дуже погано. Температура 38,7 нічим не збивається, кашель і страшний головний біль. Два тести [на ковід] показали негативний, але я думаю треба їхати в лабораторію і здавати нормальний тест і тест на грип”.

Дружина Володимира Остапчука поскаржилася на проблеми зі здоров'ям
Дружина Володимира Остапчука поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

Трохи згодом Христині діагностували грип типу А. Перебіг захворювання настільки важкий, що після прийому жарознижуючого температура навпаки зростає. Разом з цим дружина Остапчука скаржиться на біль в тілі, озноб, жар:

“Рентген показав знаки бронхіту, кашляти дуже боляче. Вова пішов за свічками, тому що такого я ще не бачила, щоб після жарознижувальних препаратів температура піднімалася ще більше. Тепер ще одна надія на Всесвіт, щоб Вова не захворів… Я знаю, що все буде так, як має бути, але дуже хочу…”.

Дружина Володимира Остапчука публічно захистила чоловіка
Володимир Остапчук та його дружина Христина

Також Христина подякувала усім за підтримку і розповіла, як швидко з’явилися перші симптоми – за відчуттями, грип причепився до неї за 1 день:

“Спочатку думала, що може холодним повітрям надихалася. Але потім зрозуміла, що ні! Коли почалася температура і ломота в тілі. До вечора другого дня стало дуже погано. Думала, що ковід, але чекаю ось ще аналіз ПЦР, щоб точно впевнитися, що ні”.

Дружина Володимира Остапчука поскаржилася на проблеми зі здоров'ям
Дружина Володимира Остапчука поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

Вранці 5 січня жінка поділилася маленькою перемогою – ніч без жарознижуючих та знову негативний тест на корону:

“Зараз знову температура 38, ломота в тілі, кашель і нежить, але я хоч почала. Піду перевірю, як там Вова, так як тимчасово ми живемо в різних кімнатах”.

Володимир Остапчук та його дружина живуть у різних кімнатах
Володимир Остапчук та його дружина живуть у різних кімнатах

Схожі статті