На тілі з’явилися плями: 45-річна Олена Кравець розповіла про хворобу, яку не може вилікувати вже третій рік

Зірка "Вечірнього кварталу", акторка, гумористка і активістка Олена Кравець вперше чесно розповіла про свою хворобу, з якою бореться вже третій рік поспіль.

Олена Кравець давно завоювала любов мільйонів глядачів, котрі прагнуть дізнатися більше про особисте життя улюбленої зірки. Втім, вона нечасто дає інтерв’ю, але для Маші Єфросініної зробила виняток та відверто поділилася з нею, а разом і з усім світом проблемами, про які говорити не прийнято.

Хвороба Олени Кравець

В YouTube-шоу “Екзамен” гумористка зізналася, що хворіє на кропив’янку. Почалося все з того, що на її тілі з’явилася невеличка пляма, проте Олена й подумати не могла, як це серйозно. Для Кравець недуга виявилася випробовуванням, яке вплинуло на багато аспектів її життя та в цілому його змінило.

Олена Кравець назвала хворобу, яку лікує вже три роки
Олена Кравець назвала хворобу, яку лікує вже три роки

Вперше ця шкірна реакція дала про себе знати 3 роки тому. Як каже акторка, причиною, ймовірно, стало емоційне потрясіння. Вже зараз вона розуміє, на яке саме.

Олена сфотографувала пляму на шкірі та показала фото своїй лікарці, яка діагностувала кропив’янку, але заспокоїла – проходить вона максимум за півтора місяці, і порадила заспокоїтися. У випадку Кравець – 6 тижнів пройшло, а кропив’янка не пройшла, зцілення триває:

“Вже третій рік вона зі мною. Я сьогодні не хотіла б заглиблюватися в цю тему, поки вона не стане перегорнутою сторінкою. Я хочу закінчити лікування”.

Олена Кравець вперше розповіла про свою хворобу
Олена Кравець вперше розповіла про свою хворобу

Кравець комплексно бореться з недугою та зауважує, що кропив’янка виявилася доволі непростим випробуванням, але питання “за що” особисто для себе вона переформатувала в “для чого” – це сталося з нею точно не за щось, а для чогось.

Схожі статті