Сумно: Володимир Дантес вперше розчулив розповіддю про батька і показав його фото

Український виконавець Володимир Дантес рідко розповідає про відносини у родині.

На своїй сторінці у мережі Instagram співак Володимир Дантес розповів про відносини з батьком і емоції після його смерті. Батько співака помер 10 років тому. Тоді виконавцю було 22 роки, а його батькові лише 50. Володимир Дантес згадав, що батько помер увісні. Також пригадав, що кожного дня о 5 ранку він ходив на пробіжку, незалежно ні від чого.

Співак зазначив, що розізлити батька і вивести його з себе було вкрай важко. До того ж він був замкнутою людиною, оскільки, за спогадами виконавця, дуже багато працював. Батько йшов на роботу, коли хлопець ще спав, а повертався, коли майбутня зірка вже спала.

 

Під знімком виконавець написав допис присвячений найріднішої людини. Володимир Дантес пригадав, що в дитинстві йому дуже не вистачало батьківської уваги і чоловік намагався всіма можливими способами привернути його увагу.

Також співак зазначив, що знайти спільну мову з батьком йому вдалося лише у 16 років і він дуже хотів, щоб батько прочитав цей допис.

Фоловери не пройшли повз допису. У коментарях шанувальники виконавця ділилися своїми спогадами про дитинство і про батьків. Ті, хто знали батька виконавця, відмітили, що він був чудовою людиною.  І нагадали, що людина живе до и, доки про неї пам’ятають. Деякі теж розповідали, що у них відійшли батьки і ділилися своїми емоціями і переживаннями.

Також відмітили стиль написання публікації і зазначили, що від тексту віє теплом і любов’ю до рідної людини.

Нещодавно Володимир Дантес презентував новий випуск шоу “Мама, я делаю бизнес”. А на день народження мами співак вперше показав фото мами в молодості і відмітив її чудове почуття гумору.

Схожі статті