39-річна Надія Мейхер показала пружні форми у чорному боді: ось чому Брежнєва досі ревнує Меладзе до екс-колеги

Надія Мейхер в особистому блозі поділилася новими фото, на яких екс-віагрянка позувала у прозорому платті в сіточку та чорному боді. Щоб побачити фото - читайте далі.

Співачку Надію Мейхер називають однією із головних віагрянок. Виконавиця разом із Альоною Вінницькою сформувала перший склад колективу, який полюбився мільйонам прихильників. Пізніше Мейхер увійшла до “золотого складу” колективу разом із Вірою Брежнєвою та Анною Сєдоковою.

Окрім всенародної любові, Надію називали справжньою улюбленицею продюсера “ВІА Гри” Костянтина Меладзе. Саме Мейхер стала єдиною учасницею групи, якій вимогливий композитор дозволив повернутися до роботи в колективі після вагітності. До того ж таке виключення заради Наді він зробив не один раз, а двічі. ЗМІ писали, що з подібним проханням до нього зверталася й Сєдокова й ряд інших солісток, однак усім їм Меладзе відмовив.

Надія Мейхер разом із Анною Сєдоковою та Вірою Брежнєвою
Надія Мейхер разом із Анною Сєдоковою та Вірою Брежнєвою

Остаточно Надія покинула “ВІА Гру” в 2011 році. З того часу вона почала сольну кар’єру. Зараз артистка радує своїх прихильників не лише новими треками, свою діяльність вона більше сконцентрувала на акторській кар’єрі та власному дизайнерському бренді.

У своєму особистому блозі зірка поділилася новинками свіжої колекції. Мейхер повстала у кадрі у чорному боді, який підкреслює її пружні форми, а також у напівпрозорому платті з довгими рукавами та елегантним комірцем з рюшами.

Прихильники залишилися у захваті від такого образу виконавиці та написали їй безліч компліментів у коментарях:

  • “Найкраща із ВІА Гри”;
  • “Дуже красива”;
  • “Приголомшлива неймовірна, ви досконалість жіночої краси, дуже красива”;
  • “Хтось пояснить мені феномен цієї жінки?”;
  • “Яскрава, завжди на стилі! А як вам ця красуня?” – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті