Кого приховує зірка ТСН Алла Мазур? Батько сина ведучої досі не готовий заявити про свою причетність до хлопчика

Відома українська телеведуча Алла Мазур виховує єдиного сина Артема. Хлопчик все частіше світиться поруч зі знаменитості, але особистість його батька залишається найголовнішим секретом зірки.

Алла Мазур знаходиться у центрі уваги понад 20 років. При цьому зірка успішно змогла поділити своє життя на публічне та особисте.

Кого приховує зірка ТСН Алла Мазур

Але особливу увагу преса приділила телеведучій після її вагітності. Тоді межа між двома сферами зтерлася. Адже Мазур тримала своє особисте в таємниці і всім шанувальникам не терпілося дізнатися, хто став батьком дитини.

Алла Мазур після новини ремісію знову збирає гроші на лікування раку
Кого приховує зірка ТСН Алла Мазур

Однак, телеведуча взагалі не поспішала давати пояснення стосовно батька дитини і навіть не вважала, що повинна це робити. Особистість чоловіка досі залишається великою таємницею, і ні знаменитість, ні її нащадок ані словом не видали цього секрету.

“Наш тато не політик, і не олігарх і побоюватися впливу на мою професійну діяльність не варто”

Артем, саме так звати сина ведучої, народився у 2008 році. Наразі хлопчику вже 13. Юнак розвивається не по роках, і часто з’являється разом із мамою на телебаченні. У період, коли стало відомо про онкозахворювання телеведучої, йому довелося трохи подорослішати. Зірка відмічала, що за цей час він виріс морально і почав ставитися до життя більш серйозніше.

Варто відмітити, що Алла Мазур дуже часто помічали у компанії її колеги, журналіста та шеф-редактора Роберта Опаленика. Однак, стверджувати, що в них близькі стосунки, не можна. Хоча деякі помічають неймовірно схожість між ним та спадкоємцем телеведучої Артемом.
Роберт Опаленик і Алла Мазур

Кого приховує зірка ТСН Алла МазурСудячи з того, як пара обіймається на фотографіях, між ними справді далеко не дружні стосунки. Але навіть попри чутки, які тривають роками, вона не наважується відкрити особистість батько Артема.

Схожі статті