31-річний Єгор Гордєєв показав жінку, з якою проводить зимові свята: вічно чекати Нелю Шовкопляс неможливо

Затятий холостяк Єгор Гордєєв опубліковав на особистій сторінці в Інстаграм кадр, який насправді може стати сенсацією. Усі деталі в статті.

Поки колеги Єгора Гордєєва роз’їхалися на свята, він не сумує. Чоловік залишився у Києві, і начебто продовжує працювати. Останнім часом телеведучий став набагато активніше у соціальних мережах і публіку різноманітні кадри, які вважає гідними того, щоб їх побачили інші люди. Зазвичай він оприлюднює пейзажі, тварин та веселощі, які відбуваються на студії.

Єгор Гордєєв показав жінку, з якою проводить зимові свята

Ні для кого не секрет, що вдома на Єгора чекають лише його улюбленці — пес Джум та сірий кіт. Втім, судячи з його stories на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, зимові свята все ж таки прикрасила присутність невідомої жінки. Нещодавно він оприлюднив кадр представниці жіночої статі, яка сиділа поруч з Гордєєвим та писала щось у свій блокнот.

Єгор Гордєєв показав жінку, з якою проводить зимові свята. Скріншот особистої сторінки телеведучого

Цілком імовірно, що це одна з продюсерів на телеканалі “1+1”. Імовірність правдивості саме цієї версії зростає через те, що минулого року Єгор почав активно розвивати власні проекти і поповнив ряди успішних продюсерів каналу.

Нагадуємо, що у своєму інтерв’ю програмі Життя відомих людей телеведучої запевнив, що просто немає часу на стосунки і надає перевагу короткому історія. Буцімто у його житті були лише одні тривалі стосунки і закінчилися вони багато років тому. Втім, повірити у це неймовірно важко, адже Єгор — привабливий та розумний чоловік, а бути постійно самотнім просто нереально. Вирогідніше за все, Єгор із тієї категорії знаменитостей, які попри усе будуть приховувати другу половинку.

Схожі статті