“Вам би схуднути на 20 кіло”: Настю Каменських розкритикували за зайву вагу та обличчя без макіяжу (ФОТО)

Настя Каменських поділилася новою фотографією з відпочинку з Мексики. Співачка показала себе в купальному наряді та без макіяжу, однак деякі з її прихильників розкритикували цей "лук" виконавиці.

Настя Каменських разом із чоловіком Олексієм Потапенком відпочиває у спекотній Мексиці. Артистка поділилася новим фото у своєму особистому блозі — вона позувала в пляжному платті у сіточку, чорному купальнику, капелюсі та без макіяжу.

Однак не всі підписники Насті оцінили цей знімок артистки. Хоча Каменських довгий час займалася своєю фігурою та за останні три роки схудла на 20 кілограмів, знаходяться користувачі мережі, які все рівно критикують її за зовнішній вигляд. Так само знайшлися й ті, кому не сподобалася зірка без макіяжу.

Коментарі з Інстаграму Насті Каменських
Коментарі з Інстаграму Насті Каменських

Проте більшість з фанатів залишили компліменти та приємних слів.

Як Насті Каменських вдалося схуднути? 

Настя Каменських
Настя Каменських

На старті кар’єри, коли артистка ще співала у дуеті з Потапом, тростиночкою її аніяк назвати не можна було. Втім, її амплуа дозволило бути “дівчиною в тілі”. Образ довершувався пишними кучерями та чудернацькими нарядами. Та, почавши сольну кар’єру, зірка активно почала займатися фігурою. Виявляється, ще у 2015 вона була на 20 кіло повніша. Втім, поп-діва склала собі схему недорогого, але правильного харчування. Нею вона поділилася в інтерв’ю:

“Я вважаю, що такі продукти як гречка, вівсянка кожному по кишені. У тебе обов’язково мають бути два прийоми вуглеводів на день. На обід – відварена курка чи гриль. Це м’ясо недороге та добре засвоюється організмом. Також дуже круто вживати клітковину”, – із захопленням розповіла співачка.

Нагадаємо, 34-річна дружина Потапа вже серйозно замислилася про поповнення у родині. Прихильники часто звертають увагу на те, що талія змінилася не від круасанів у Насті, а через вагітність. Якщо вам цікава дана тема, радимо подивитися відео наших партнерів “Одна минута”

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.