40-річний Сергій Притула чесно зізнався у відносинах з Ольгою Фреймут: що про це думає нинішня дружина шоумена

Сергія Притулу і Ольгу Фреймут не раз підозрювали у стосунках. Шоумен відповів на головне питання та розповів, що думає про знамениту білявку.

Ранкове шоу “Підйом” стало одним з найулюбленіших для цілого покоління. Для тодішнього телебачення воно стало справжнім проривом: відносно новий формат, ведучі з гострими актуальними жартами, нові рубрики – все це стало запорукою успіху. Тріо ведучих Оля Фреймут, Сергій Притула та Олександр Педан підкорили серця глядачів. Останній випуск з улюбленцями навіть проходив у форматі шкільного випускного, адже всім не хотілося прощатися і з шоу, і з артистами. Цікаво, що більшість тодішньої молоді і досі вважає випуски “Підйому” … років найкращими.

Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан у Підйомі
40-річний Сергій Притула чесно зізнався у відносинах з Ольгою Фреймут

Втім, не лише цікаві інформаційні матеріали та гумор приваблювали до телевізора. Інтрига стосунків Фреймут та Притули не давала спокою тисячам українців.

Сергія Притулу і Ольгу Фреймут підозрювали в романі
40-річний Сергій Притула чесно зізнався у відносинах з Ольгою Фреймут

Вони довго працювали разом, багато кепкували один з одного на публіці та не соромилися сперечатися, а ще й обійматися привселюдно. Колись Ольга навіть проговорилася, що жила на квартирі у популярного шоумена.

40-річний Сергій Притула чесно зізнався у відносинах з Ольгою Фреймут

Сергій же, який є багатодітним батьком, вирішив відверто розповісти про свої стосунки з Фреймут та повідати про своє ставлення до неї. Притула повідав про це так:

“Оля молода красива жінка… Я – молодий. До того ж Ольга зараз перебуває у статусі не одруженої. Тому кожного дня після ефіру ми з нею закриваємось у гримерці удвох і… дуже багато часу проводимо у бесідах в контексті пошуку пари – для неї. Якщо ви думаєте, що у нас з Олею є стосунки типу цьомків, зажимань, якогось інтиму, ви помиляєтесь. Оля дуже серйозна дівчина”

Відомо, що з 2015 року Сергій одружений з Катериною Сопельник, а сама ж Ольга офіційно уклала шлюб з продюсером Володимиром Локотком.

Схожі статті