46-річна Наталія Могилевська відкрито сказала, що любить екс-чоловіка Жанни Бадоєвої: потіснив Ектора і Гордона

Популярна українська співачка Наталія Могилевська публічно зізналася в почуттях відомому режисеру Алану Бадоєву, який раніше був одружений з Жанною Бадоєвою.

Особисте життя Наталії Могилевської – бурхливе і сповнене чуток. Офіційно заміжньою вона була лише раз, за бізнесменом Дмитром Чалим. Шлюб розпався, не дотягнувши до першої річниці весілля. Нерідко артистку підозрювали і в романах з відомими чоловіками. Ба більше, їй приписували вагітність від судді кулінарного шоу “МастерШеф” Ектора Хіменеса-Браво.

Кілька років тому українські ЗМІ зарясніли заголовками про те, що Наталка при надії. Сумнівів не залишали фото зірки з доволі помітним округлим животом, зняті під час репетиції в студії.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Вагітна Наталія Могилевська

Як виявилося, вагітність Могилевської була постановочною. Вона грала роль вагітної співачки в комедії “Київський торт”. Тоді ж гуляли чутки про її любовні стосунки з колумбійським шеф-кухарем, тож в одному з інтерв’ю Наталія навіть назвала його претендентом на батьківство.

Крім Ектора, в коханці поп-діви записували журналіста Дмитра Гордона, хореографів Влада Яму і Раду Поклітару, співака Кузьму Скрябіна та ще багатьох відомих красенів. А цього разу Могилевська дала привід новим чуткам, коли відкрито заговорила про любов до Алана Бадоєва.

Наталія Могилевська зізналася в почуттях Алану Бадоєву

Так, у себе в Інстаграм-сторіз знаменитість виклала спільне фото з режисером, яке зворушливо підписала:

“Мій ангел! Будь щасливий і коханий. З Днем народження! Люблю!”.

Наталія Могилевська зізналася в любові Алану Бадоєву
Наталія Могилевська зізналася в любові Алану Бадоєву

Схоже, співпраця Наталії з Аланом давно вийшла за межі суто робочих стосунків. Вочевидь, зірки дружать і не приховують цього факту від публіки.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.