В кого з українських телепсихологів найдорожча консультація: Дмитро Карпачов, Наталія Холоденко, Андрій Жельветро

В багатьох шоу соціального характеру часто беруть участь психологи. Одні з найвідоміших на українському телебаченні – Андрій Жельветро, Дмитро Карпачов та Наталія Холоденко.

Герої нашої сьогоднішньої добірки окрім телевізійної діяльності також ведуть приватну практику, яка приносить їм непоганий дохід.

Скільки коштує прийом Андрія Жельветро

Андрій Жельветро – особистий психолог бізнесменів, блогерів та політиків. Глядачі могли бачити його в таких проєктах, як “Холостяк”, “Холостячка”, “Як вийти заміж”, “Один за всіх”, “Таємниці ДНК”, “Від пацанки до панянки” та інших.

Скільки коштує консультація Андрія Жельветро
Скільки коштує консультація Андрія Жельветро

Розцінки на свої консультації лікар оприлюднив на власному сайті. Так, одна зустріч з Жельветро тривалістю година коштує 1000 гривень. Також Андрій практикує онлайн-прийоми за ціною в 100 доларів та VIP-супровід для ділових людей, за який доведеться щоразу викладати мінімум тисячу доларів.

Вартість консультації Наталії Холоденко

Наталія Холоденко теж знайома публіці за участю в популярних телешоу. Крім цього, вона дає майстер-класи і працює особистим психологом, консультуючи людей з усього світу. В інтерв’ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що її бізнес-консультація коштує 500 євро, а звичайна – 250.

Наталія Холоденко у себе в офісі
Наталія Холоденко назвала вартість свого прийому

Скільки бере за прийом Дмитро Карпачов

Дмитро Карпачов, мабуть, один з найвідоміших на вітчизняному телебаченні експертів з психології. На його рахунку безліч соціальних проєктів, включаючи “Кохана, ми вбиваємо дітей”, “Вагітна у 16”, “Врятуйте нашу сім’ю”. З ним також дружить Наталія Холоденко. Ще у Дмитра є онлайн-школа для батьків, яка, за його словами, приносить більше прибутку, ніж робота на ТВ.

Дмитро Карпачов на інтерв'ю
Скільки коштує консультація Дмитра Карпачова

В YouYube-шоу Анни Олицької Карпачов заявив, що він меркантильна і фінансово орієнтована людина, а його прийом коштує 400 доларів.

Схожі статті