Юрій Горбунов та Катя Осадча чекають на поповнення: телеведуча засвітила животик на відпочинку біля моря

Катя Осадча та Юрій Горбунов у зимову відпустку вирішили полетіти до спекотного Таїланду разом із синами. Зірки практично щодня діляться новими кадрами із відпочинку.

Катя Осадча та Юрій Горбунов – одна із найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Хоча для обох зірок цей шлюб не перший, саме в цих стосунках обоє змогли відчути себе по-справжньому щасливими. До відносин з Катьою Юрій був одружений більше 20 років, проте так і не став татом. Незмінна ведуча “Світського життя” також ходила під вінець і навіть встигла народили сина Іллю у 19 років. Проте з татом хлопця стосунків так і не склалося – пара досить швидко розійшлася.

Горбунов і Осадча зійшлися у 2017 році, а вже за рік відгуляли пишне весілля. Телеведучі зізнавалися, що Катя на церемонії була на сьомому місяці вагітності, тож танцювати та веселитися на повну на головному святі їхньої родини не змогла.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Того ж року народився їхній син Іван. Зіркове подружжя довгий час приховувало обличчя малюка, але з радістю показувало у соціальних мережах, як вони проводять спільний час та їздять у відпустки. Вдруге пара стала батьками у 2021 році – у них народився молодший син Данило.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами
Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами

Горбунов зізнавався, що зараз їхні обов’язки з дружиною розділилися. Катя більше часу проводить з молодшеньким, а Юрій приділяє усього себе Вані – кулінарить з ним, грається та їздить на виставки автомобілів.

У зимову відпустку усе сімейство зібралося разом та полетіло у теплий Таїланд. Зараз телеведучі разом із дітьми ніжаться на сонці, купаються у морі та діляться пляжними фотознімками у соціальних мережах. Зокрема, прихильники роздивляються животик Осадчої у купальнику, підозрюючи її у “цікавому стані”.

Катя зізналася, що вона миттєво забула, що в рідній Україні зараз зима та холод, настільки комфортно вона себе почуває на теплому березі моря.

Схожі статті