44-річна Камалія розповіла, в якій вірі виховує дітей від мусульманина Захура: “Бога по-різному називають”

Відома українська співачка Камалія заміжня за мільярдером Мохаммадом Захуром, який сповідує іслам. Зірка розповіла, в якій вірі виховує дочок він чоловіка-мусульманина.

Камалія завжди мріяла стати мамою, але втілити цю мрію в життя виявилося дуже непросто. Довгий час співачка не могла завагітніти, скільки б грошей Захур не витрачав на лікарів. На щастя, роки спроб і консультацій репродуктологів увінчалися успіхом – у 2013-му на світ з’явилися донечки-двійнята зіркової пари, яких вони назвали Арабеллою і Мірабеллою. Ці незвичайні ім’я мають цікаві значення. Арабелла означає вимолена у Бога, а Мірабелла – дивовижна.

Камалія
Камалія і Мохаммад Захур стали батьками двійнят

Своїх таких довгоочікуваних дітей Камалія і Захур забезпечують усім найкращим. Дівчатка ходять в Міжнародну британську школу, де навчальний рік коштує 20 тисяч доларів, займаються гімнастикою, кінним спортом, музикою, плаванням. Все це, як запевняє артистка, подобається донькам, тож така шалена зайнятість їм тільки в радість.

Камалія, Мохаммад Захур та їхні доньки
Камалія розповіла, якої віри дотримуються її доньки від мусульманина Мохаммада Захура

За родиною Камалії з великим інтересом спостерігають тисячі фанатів у соціальних мережах. Багатьох цікавить, в якій вірі знаменитість виховує дітей, адже якщо вона православна, то їх батько – мусульманин. Виданню “Сегодня” співачка розповіла, як стоїть питання про релігію у них вдома:

“Вони не були в мечеті. Вони більше відзначають християнські свята, ходять зі мною в церкву, знають молитви напам’ять. Є Біблія для дітей, ми її кілька разів прочитали. Так само, як і Коран. І треба пояснювати дітям, що таке релігія. Я їм пояснюю, що Бог один. Кажу, що у кожного народу своя релігія, просто Бога по-різному називають”.

Схожі статті