Суддю МастерШеф Ярославського пограбували серед білого дня: втрачені не тільки гроші, але й дещо цінніше

Відомий український шеф-кухар Володимир Ярославський втратив гроші та документи через грабіжників. Що сталося, дізнайтеся деталі в нашій статті.

Відомий український шеф-кухар Володимир Ярославський 14 грудня знаходився разом зі своїми колегами та друзями, святкував ювілей Ектора Хіменеса-Браво. Чоловік веселився та насолоджувався святом і точно не очікував, що його пограбують. А сталося це саме під час вечірки, яка за даними Інстаграму розпочалася вдень.

Володимира Ярославського пограбували серед білого дня. Скріншоти особистої сторінки зірки

Так, колега Ектора Мартиновська показала, як вони зустріли іменинника у студії.

Володимира Ярославського пограбували серед білого дня

Так, про пограбування повідомила Ольга Мартиновська на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Згідно розповіді знаменитості, вікно автомобілю шеф-кухаря розбили, забрали рюкзак, в якому знаходилися важливі документи та папери. І якщо зникнення грошей, певна річ, засмучує, то викрадення паперів може створити серйозні проблеми для знаменитості.

Володимира Ярославського пограбували серед білого дня. Скріншот особистої сторінки Ольги Мартиновської

Та на щастя, їх вже знайшли. Про це знаменитості повідомили прямо особистими повідомленнями через Instagram. Цікаво, з якої причини стосовно документів Ярославського написали саме Мартиновській і чи не каже це про їхній роман?

Нагадуємо, вчора Ектору Хіменесу-Браво виповнилося 50 років. На даний момент він не одружений, а свою кохану ховає від публіки, пояснюючи це попередніми невдачами через популярність. Мартиновську підозрюють у романі як з колумбійцем, так і з Володимиром Ярославським.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.