38-річна Ольга Полякова розповіла про свій шлюб: чим немолодий Вадим підкорив серце довгоногої Суперблондинки

Яскрава співачка Оля Полякова вийшла заміж не за кіноактора. Багато хто дивувався: чому така яскрава жінка не знайшла собі пари у шоу-бізнесі?

Яскрава білявка, яка називає себе Королевою Ночі не раз показувала свого обранця. Фанати дивувалися, мовляв, що могла знайти у на вигляд скромному чоловікові середніх років ця артистка. Та шлюб виявився дуже міцним і вже скоро подружжя буде відзначати 18 річницю спільного життя.

У Вадима була перша родина, але він, зрозумівши те, що його справжня половинка – це Полякова, пішов від дружини. Їй лишив немало.

Оля і Вадим Полякови
38-річна Ольга Полякова розповіла про свій шлюб

Про Вадима Полякова відомо небагато. Його дружина розповідала, що він – фінансист, бізнесмен, і певний час багато витрачав коштів на її творчість. В інтерв’ю Маші Єфросиніній Оля розповідала про коханого так:

“Талановита жінка може зробити з мільярдера – мільйонера. А я ж пішла далі. Я зробила з мільйонера просто хорошу людину. Коли це трапилося, це було складно”, – говорить Оля.

Свої перші роки Полякова згадує з великою теплотою. Поп-діва розповідала, що її буквально кружили і ледь не чіпляли бантики. Згодом з’явилися дітки та угору пішла кар’єра і це стало новим витком стосунків з коханим.

38-річна Ольга Полякова розповіла про свій шлюб

А балував свою красуню Вадим сповна. Відомо, що їй він презентував розкішні апартаменти на одній з центральних вулиць столиці. Там родина нерідко тепер буває та збирається у вишуканій їдальні.

Втім, і своєму обранцеві жінка віддячила. Коли криза 2008-2009 років обрушилася на країну, Полякова активніше стала працювати і згодом її заробітки не могли вже поступитися кар’єрним здобуткам Вадима. Але і на цьому фоні нерідко траплялися суперечки у пари, адже Оля вважає, що заробила свої тисячі більш тяжчою працею, ніж її чоловік. Та ні розмолвки, ні короткочасні скандали не розлучили цю міцну родину. Побажаємо ж їм відсвяткувати золоте весілля!

Схожі статті