Як виглядає донька Анни Сєдокової, через яку її вигнали з ВІА Гри: тендітна дівчина, яка соромиться маминої слави

Екс-віагрянка Анна Сєдокова - багатодітна мама. Саме її перша вагітність стала причиною завершення кар'єри в легендарному колективі. Давайте подивимося, як зараз виглядає старша донька співачки.

Гурт “ВІА Гра” відомий слухачам як тріо руденької, темненької та білявки. Хоча з самого початку колектив складався із двох солісток, саме прихід третьої – Анни Сєдокової – сформував цю легендарну концепцію. І саме з появою в гурті першої рудоволосої меломани почули “золотий склад” “ВІА Гри”, пісні якої й досі лунають з багатьох радіостанцій та музичних телеканалів.

Сєдокова відразу проявила свої лідерські якості – молода артистка виділялася яскравим характером, незвичайною зовнішністю та сильним вокалом. Саме їй продюсер Костянтин Меладзе довіряв основні партії у своїх композиціях, а безліч фанатів і досі впевнені – окремі пісні “ВІА Гри” може співати тільки Анна.

Золотий склад ВІА Гри
Золотий склад ВІА Гри

ЗМІ подейкували, що у Сєдокової був роман з продюсером, мовляв саме вона надихала його на створення таких хітів як “Стоп, Стоп, Стоп” та інших. Проте підтверджень цим домислам не було. Хоча колишня колега Сєдокової Альона Вінницька розповідала, що Анна обожнювала чоловічу увагу й завжди намагалася бути в центрі під час концертів та корпоративів – через це дівчата часто сварилися. Згодом Вінницька взагалі прийняла рішення піти з колективу.

Не дивлячись на свій вклад в історію “ВІА Гри”, Сєдокова затрималася у групі усього два роки. В 2004 році вона вийшла заміж за футболіста Валентина Белькевича, якому подарувала доньку Аліну. Після вагітності Анна мріяла повернутися до колективу, однак Меладзе був суворим до неї та не прийняв артистку назад на роботу.

Анна Сєдокова та Валентин Белькевич
Анна Сєдокова та Валентин Белькевич

З Белькевичем Анна прожила разом два роки, а пізніше народила ще двох дітей від різних чоловіків. Сьогодні співачка працює та будує нову сім’ю в Америці, разом із нею проживають усі троє дітей, серед яких і старшенька Аліна.

Як виглядає донька Анни Сєдокової
Як виглядає донька Анни Сєдокової

Дівчинка розвиває свій особистий блог, а також пробує себе в моделингу.

Схожі статті