72-річна Алла Пугачова показала крупним планом, як виглядає її перетягнуте обличчя без брів: “Що за вбожество”

Примадонна російської естради Алла Пугачова виклала у соцмережі нове фото, на якому крупним планом зображене її немолоде обличчя. Фанати зауважили, що співачка зовсім на себе не схожа.

Нечасто Алла Пугачова показує своє життя пенсії, тож кожен її вихід у соціальні мережі – справжня подія для численних шанувальників. Цього разу дружина Максим Галкіна продемонструвала свою ранкову світлину, на якій вже встигла вмитися після сну та навести марафет.

Алла Пугачова зробила селфі крупним планом
Алла Пугачова зробила селфі крупним планом

В кадрі Примадонна позувала при повному параді – з нафарбованими коричневою помадою губами, очі підкреслила тушшю та золотистими тінями, скули припудрила рум’янами, однак зовсім забула про брови. Крім того, артистка зняла перуку, під якою сховалося скуйовджене волосся з кучерями та чубчиком. Одягнена Алла Борисівна у білу в’язану кофтинку.

Це фото з Інстаграм-сторіз Пугачової вже опублікували на численних фанатських сторінках знаменитості, де зібралося безліч коментарів з різними думками – одні розчаровані виглядом улюбленої співачки, а інші стали на її захист:

  • “Що за вбожество… Господи, допоможи”;
  • “Може це Алла, але точно не Пугачова”;
  • “Не дуже вдале фото”;
  • “Навіщо таке викладати, щоб обговорювали…”;
  • “Як би не виглядала Алла Борисівна, вона талант величезний! Вона виходить на сцену – іншим робити нема чого! Здоров’я та нових творів!”;
  • “Ну людина – це не лише тіло, воно у всіх старіє і вмирає. А світла душа, любляче серце, харизма, розум – це навіки! Надзвичайна жінка! Недарма називають Примадонною!”.
Алла Пугачова показала обличчя крупним планом і нарвалася на критику
Алла Пугачова показала обличчя крупним планом і нарвалася на критику

На YouTube-каналі “Одна минута” дивіться, як Алла Пугачова виглядала в молодості та як змогла зупинити старість:

Схожі статті