Лідер гурту “ТІК” Віктор Бронюк схуд на 30 кілограм та з’явився перед фанатами у новому образі: як виглядає співак

Соліст вінницької групи "ТІК" Віктор Бронюк вирішив зайнятися своїм здоров'ям і за останній час схуд на 30 кілограмів. Як зараз виглядає артист - дивіться далі.

Вінничанин Віктор Бронюк та його гурт “ТІК” прославилися на всю Україну завдяки їхнім хітам “Вчителька мікрорайону нашого” та “Олені Олені”. Колоритного музиканта відразу полюбили слухачі – він відрізнявся серед колег не лише голосом та репертуаром, а й чудернацьким стилем, пишною зачіскою та статурою.

До того ж Бронюк завжди жив досить скромно у порівнянні з ого колегами з шоу-бізнесу. Чоловік осів у рідній Вінниці разом із родиною і не прагнув переїхати до столиці. Віктор завжди радо запрошував до себе журналістів, а в особистих мережах показував усі деталі свого життя.

Родина Віктора Бронюка
Родина Віктора Бронюка

Останнім часом музикант вирішив взятися за своє здоров’я, про що також розповідає прихильникам в особистому блозі. Чоловік за декілька місяців схуд на 30 кілограмів. Слухачі полюбили Віктора з вагою в 120 кг, проте поступово Бронюк почав помічати, що він досить швидко стомлюється під час концертів і йому фізично складно витримати навантаження.

Артист не міг дозволити собі працювати перед прихильника “у пів ноги”, тож разом із дружиною Тетяною почав активно працювати із зайвими кілограмами. Подружжя разом цілковито змінило своє щоденне меню на більш здорове та почало займатися спортом.

Тепер артист не соромиться публікувати пляжні фото з відпочинку. Зараз Віктор і Тетяна подорожують Штатами та купаються у теплому океані під час своєї зимової відпустки.

На ще одному фото лідер гурту “ТІК” позував разом із Тетяною, яка засвітилася на пляжі у чорному купальному костюмі, світлій кепці та сонцезахисних окулярах.

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограм
Віктор Бронюк схуд на 30 кілограм
  • “Дуже схудли”;
  • “Красунчики, гарного відпочинку”;
  • “Молодці!” – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті